Як склалася доля росіянки, яка вийшла заміж за африканця?

Дівчина вийшла заміж за африканського хлопця. Росіянка заради коханого чоловіка переїхала в Нігерію.

Наталя і Джейкоб познайомилися в Росії в місті Іжевськ. Молоді люди зустрілися на першій курсі в університеті. Вони спілкувалися тільки з приводу навчання і то дуже рідко. Тільки через 4 роки одна зустріч все змінила.

Росіянка випадково побачилася з африканцем. Вони пішли випити кави і проговорили кілька годин. Джейкоб виявився ввічливим і розумним хлопцем. Його люб’язність розтопила серце Наталії, і дівчина закохалася.

Наталья и Джейкоб
Наталя і Джейкоб
Влюбленная пара
Закохана пара

Батьки Джейкоба відразу полюбили обраницю сина. Африканська мама дивувалася, чому вони не розписуються. А ось мама і батько Наталі спочатку не прийняли нігерійського зятя. Батьки сподівалися, що це все несерйозно і дочка передумає. Минуло ще пару сімейних зустрічей, і Джейкоб став своїм. Хлопець навіть знайшов спільну мову з дідусем і бабусею дівчата.

Россиянка и мама африканца
Росіянка і мама африканця
Любимый зять
улюблений зять

Через деякий час закохана пара обвінчалася. Але перед молодою дружиною став вибір: Росія чи Африка? Справа в тому, що Джейкоб не зміг би побудувати вдалої кар’єри. Навіть добру освіту не допомогло б. А ось на батьківщині у нього багато перспектив. В результаті незвичайна сім’я переїхала в Нігерію.

Згодом у Джейкоба і Наталії народився син, якого назвали Джага-Макс. Малюк ще більше зміцнив відносини своїх батьків.

Пара ждала ребенка
Пара чекала дитину
У молодой семьи родился сын
У молодої сім’ї народився син

 "" ""

На дівчину чекав сюрприз. Тільки після весілля вона дізналася, що вийшла заміж за принца. Батько і дідусь Джейкоба виявилися старшими у вождя. Його давнє родичі були з королівського роду.

Зараз російсько-африканська сім’я живе в Африці. Наталя почувається щасливо, і веде блог. Дівчина розповідає: «Я знала, що в країні, де виріс такий чоловік, мені нема чого боятися. Так воно і вийшло! »

Вони поважають батьківщину один одного, тому майже не сваряться з цього приводу. До речі весільні кільця у них теж незвичайні. В африканця кільце зроблено у формі Росії, а у Наталі – у формі Африки.

Девушка вышла замуж за принца
Дівчина вийшла заміж за принца

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.