Куди пропала і як живе легендарна актриса Раїса Рязанова, яка зіграла в “Не родись красивою “?

Ім'я народної артистки РФ Раїси Рязанової багатьом відомо за серіалами "Не родись красивою", "Завжди говори" завжди ", по гумористичному журналу Єралаш.

Ну і звичайно фільм “Москва сльозам не вірить”, її роль Антоніни, за яку актриса отримала звання лауреат Державної премії в 1981 році.

Але доля підготувала їй чимало випробувань. Наша стаття про життя актриси, для якої найважливішою справою було кіно, а головним чоловіком став син.

Творчий шлях

Раїса Рязанова
Раїса Рязанова

Раїса народилася в 1944 році в Петропавловську в Казахстані, в 1969 році закінчила ГІТІС.

Її спроба влаштуватися в театр ім.Маяковського не вдалася-не було набору в трупу і актриса з 1979 року стала зніматися на кіностудії ім.Горького.

У фільмографії актриси більше двохсот ролей, десятки персонажів, обожнюваних глядачами.

Раїса Рязанова
Раїса Рязанова

Широка популярність прийшла до неї в 1979 році з виходом фільму “Москва сльозам не вірить”, де Рязанова зіграла роль Тоні. Вона і потім успішно продовжувала грати ролі щасливих сімейних “жінок з народу”.

Адже саме такою була сама Рязанова: простий, душевної, скромною, природною. Саме ці якості і лягли в основу її таланту.

Раиса Рязанова
Раїса Рязанова

У 2005 році Раїсу Рязанову запросили працювати в театр-студію під керівництвом Олега Табакова, де вона служить і до цього дня. На її думку працювати на сцені набагато важче, ніж в кіно. Але грати на сцені їй дуже цікаво.

Вона ні в кого ніколи нічого не просила. Чи не ображалася. Чи не нарікала. Чи не скаржилася. Просто робила що має і з вдячністю приймала подарунки і удари долі.

Давним-давно улюблена глядачами, Рязанова тільки в 49 років отримала звання заслуженої. І лише в 60 стала народною.

Особисте життя

Раїса Рязанова
Раїса Рязанова

У своєму житті Раїса Рязанова так і не змогла побудувати сімейного щастя. Будучи студенткою ГИТИС, на другому курсі Раїса Рязанова вийшла заміж за Юрія Перова і народила йому сина Данила. Здавалося б все в родині було добре.

Але незабаром молода дружина зізналася чоловікові про свою закоханість у режисера, у якого знімалася. Так розпався її перший шлюб, а другого так і не сталося-у режисера була сім’я. Їхні стосунки тривали близько десяти років.

Актрису мучили докори сумління від того, що вона зустрічається з одруженим чоловіком, але почуття виявилися сильнішими розуму.

За року долі батько Юрій Перов і його син Данила пішли з життя в 51 рік. Причиною настільки ранньої смерті Данила став тромб, що відірвався.

Для Раїси Іванівни втрата улюбленого сина була страшним ударом, адже за її словами, він був головним чоловіком всього її життя. Зараз поряд з нею сім’я сина-онук Андрій і дружина Олена.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.