Дитина народилася з контрацептивом у руці (Фото)

Жінка зовсім не очікувала на дитину. Вона була впевнена, що не завагітніє.

Американка Люсі Хеллейн не планувала дитину. У жінки вже було двоє дітей. Але несподівана вагітність застала жінку зненацька. Люсі дізналася, що стане знову мамою тільки на 18 тижні. Але сюрпризи на цьому не закінчилися.

Люси Хеллейн узнала о беременности 18 недели
Люсі Хеллейн дізналася про вагітність 18 тижні

На світ з’явився здоровий хлопчик шляхом кесаревого розтину. Як тільки малюк народився, він відразу шокував усіх лікарів і саму маму. Маленька дитина тримала в своїй крихітній ручці внутрішньоматкову спіраль.

Ребенок родился с контрацептивом в руке
Дитина народилася з контрацептивом в руці
Внутриматочная спираль
Внутрішньоматкова спіраль

Виявляється, жінка вдавалася до таких контрацептивів, щоб не завагітніти. Це була третя спіраль. Люсі розповідає, що на УЗД спіралі не було видно. Тому лікар припустив, що вона випала.

Медики стверджують, що внутрішньоматкова спіраль на 99% не дає плоду закріпитися. Мабуть новороженний хлопчик, якого назвали Декстером, дуже хотів жити. Мама малюка вважає, що це подарунок Всевишнього. Жінка дуже рада, що так вийшло, і тепер у неї є такий наполегливій син.

Новорожденный ребенок по имени Декстер
Новонароджений на ім’я Декстер

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.