Як жінка знайшла велику сім’ю і стала мамою для чужих дітей?

У чоловіка і жінки було важке життя. Але горе зблизило дві сім'ї.

Жінці було всього 31 рік. Вони з чоловіком вже ростили трьох дітей. Але сім’ю чекала чорна смуга. Страшний діагноз поставили, коли молода мама була вагітна трійнею. Вона померла від раку, і залишила чоловіка одного з шістьма дітьми. Але Антон Кудрявцев не впав духом, і став міцною опорою для своєї сім’ї.

Антон сам воспитывает детей
Антон сам виховує дітей
Отец и дети
Батько і діти
Дети на прогулке
Діти на прогулянці
Первая жена Антона
Перша дружина Антона
Мама и дети
Мама і діти

Чоловіком захоплювалися, оскільки не кожен батько зможе зовсім один виховувати таку кількість дітей. Місцеві ЗМІ багато писали про цю зворушливу історію, і багато жінок захотіло поспілкуватися з таким універсальним татом.

Через деякий час Антон відповідав взаємністю. Він навіть іноді ходив на побачення. Але тільки Людмила змогла завоювати серце самотнього батька. Вони вже на першій зустрічі зрозуміли, що підходять один одному.

Жінка була розлучена, і ростила одну дитину. Якось їй наснилося, що вона мама сімох дітей. У той же день Людмила вперше побачила по телевізору історію про Антона. Саме сновидіння підштовхнуло її зв’язатися з ним.

Діти Антона подружилися з Людмилою. Дочки сприймали її, як подругу. А сини стверджували, що вона повинна стати їхньою мамою. Незабаром сім’ї об’єдналися, і почали разом жити. А там і весілля в колі рідних і близьких зіграли.

Жених и невеста
Наречений і наречена

 "" ""

Як справжні молодята пара вирушила в медовий місяць. Після повернення сім’я розширилася. Антон з Людмилою усиновили двох дітей. Справа в тому, що вони добровільно допомагали центру реабілітації. Там померла мама двох дітей, які залишилися зовсім одні. Людмила сказала: «Сім або дев’ять ніякої особливої різниці немає». Після цих слів молоде подружжя стало опікунами дітей.

Многодетная семья
Багатодітна родина

 ""

Людмила стала багатодітною мамою, тому пішла з роботи. Можна тільки уявити, як проходить один її день: прання, прибирання, готування і все по колу. Це неймовірна праця виховувати дітей, та ще прийомних. Але всі її малюки, як рідні. Жінка справді любить і переживає за свою сім’ю. Оскільки тільки справжня любов здатна на такі справи.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.