Хлопчик без ніг професійно катається на скейтборді (Відео)

Він народився звичайною дитиною, але мама змінила долю хлопчика.

Він тільки народився, а його вже чекали випробування. У шість місяців маленький Максим Абрамов з Росії втратив ніжки. Складно таку жінку назвати матір’ю, але вона його залишила одного вдома, і пішла у справах. Несподівано в квартирі почалася пожежа.

Максим дивом вижив. Медики з усіх сил намагалися зберегти життя дитині, але все ж були втрати. Хлопчик залишився без ніг. Після цієї трагедії, рідну матір позбавили прав, а малюка відправили в дитячий будинок.

Максим Абрамов
Максим Абрамов
Ребенок на протезах
Дитина на протезах

З притулку Максима забрала пітерська сім’я. Згодом дитині купили спеціальні протези. Але хлопчик ріс, і потрібно було їх постійно міняти. Було складно, але він навчився ходити. Протези замінили ноги.

Час летів, хлопчик ріс, пізнавав світ і себе. Він так зацікавився скейтбордінгом, що навіть відсутність ніг його не зупинила. Максим опанував скейтборд, і майже з ним не розлучався. Це була єдина можливість самостійно швидко пересуватися.

Після старанних аматорських тренувань, хлопчик став професійно займатися скейтбордінгом. Він дізнався, що в цьому спорті є люди з подібними особливостями. Це порадувало хлопчика, він відчув себе не самотнім.

Скейтбордист без ног
Спортсмен без ніг

 ""

Батьки Максима підтримали захоплення сина. Але величезні ціни на скейтборд їх здивували. Вони не думали, що дошка на коліщатках недешеве задоволення. Наприклад, в Україні хороший скейтборд коштує близько 1000 гривень і вище.

Хлопчика також підтримав австралійський оратор і письменник Нік Вуйчич, який народився без усіх чотирьох кінцівок. Він особисто зустрівся з дитиною. Вуйчич побажав хлопчикові не здаватися і стати успішним спортсменом.

Скейтбордист
Скейтбордист

Зараз дитина без ніг продовжує активно займатися спортом. Максим Абрамов серйозно налаштований, і вірить, що все вийде.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.