Подвійна казка: як виглядає весілля, на якій були майже одні близнюки? (ФОТО)

Думаєте фотошоп? А ось і ні. Фотографії справжні і всі близнята теж.

Сестри Бріанна і Брітані ще з дитинства мріяли вийти заміж за близнюків. У пошуках кохання дівчата часто відвідували фестивалі для близнюків, які проводять в штаті Огайо, США. Нарешті вони зустріли тих самих чоловіків.

Брианна и Британи
Бріанна і Брітані

Брати Джеремі і Джош Селіерс приїхали на фестиваль уперше, і відразу знайшли собі других половинок. Звичайно, спочатку вони просто пізнавали один одного, спілкувалися, товаришували. Але незабаром пари близнюків почали зустрічатися.

Братья Джереми и Джош Селиэрс
Брати Джеремі і Джош Селіерс

 ""

Пройшов лише рік, і чоловіки одночасно зробили пропозиції своїм коханим. Джош і Джеремі разом стали на коліно і попросили руку і серце. Щасливі сестри були на сьомому небі від щастя. Оскільки їх дитяча мрія здійснилася.

Предложение
Пропозиція

 ""

Близнюки готувалися до весілля. Вони організували торжество там, де і познайомилися. Сестри-наречені обрали однакові сукні, а завидні женихи – костюми.

Свадьба близнецов
весілля близнюків

Але не тільки молодята були, як по дві краплі води. Усі гості теж були близнюками. Крім цього, вони ще всі наділи ідентичні наряди. Коли дивишся на спільне фото, голова починає кружляти. Таке відчуття, що всі американські близнюки приїхали на це весілля.

 ""

Атмосфера була казковою. Шлейфи Брітані і Бріанни тримали хлопчики, які теж були близнюками. Мало того, навіть священиків-близнюків запросили.

 ""

 ""

Швидше за все, знайдуться ті, хто подумає, що це фотоколаж або фотошоп. Але ви уважно подивитеся ще раз. Так, близнюків багато і вони всі одягнені однаково. Але кожна пара братів і сестер трохи відрізняються. Як мінімум виразом обличчя і емоції у всіх різні.

 ""

Подружні пари не хочуть розлучатися, тому вони після весілля купили один великий будинок для усіх. Близнюки планують і майбутніх дітей виховувати разом.

 ""

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.