Секрет багатодітної сім’ї: жінка розповіла, як вони з чоловіком виховують п’ятьох донечок

Жінка розповіла, що допомагає їм з чоловіком виховувати донечок. Багатодітні батьки, стверджують, що з однією дитиною було б складніше.

Варвара і Дмитро Артамкіни з Москви були шалено щасливі, коли дізналися, що чекають п’ятірню.

Про це жінка з чоловіком дізналися після першого УЗД, але лікарі не були в такому захваті, як майбутні батьки. Медики пропонували позбутись двох дітей, поки не пізно. Фахівці вважали, що в малюків можуть бути ускладнення в подальшому. Але подружжя відмовилося, вони покладалися на волю Божу.

Лікарі боялися брати на себе таку відповідальність, тому віруюча сім’я Артамкіних поїхали в Лондон.

У 2007 році на двадцять шостому тижні вагітності Варвара народила п’ятьох дівчаток. Новонароджених відразу помістили в інкубатори. Немовлята з кожним днем набирали вагу, росли і незабаром повернулися у Росію.

Многодетная семья
Багатодітна сім’я Артамкіних

На батьківщині багатодітну сім’ю чекав величезний подарунок. Представники держави зустріли Дмитра і Варвару з дітьми в аеропорту. Там вони вручили сім’ї Артамкіних ключі від чотирикімнатної квартири, де вже була навіть меблі.

 ""

Батькам спочатку було важко. Адже кожна дитина потребує уваги і турботи. Жінка спочатку не усвідомлювала до кінця, що у неї п’ять дочок, але дякувала Богові за щедрість.

«… діти наповнили наше життя щастям. Мені завжди хотілося мати дітей, і я дуже рада, що у мене їх багато. Чесно кажучи, я бачу мало відмінностей нашої сім’ї від будь-якої багатодітної», – розповідає щаслива мама.

Подружжя погоджуюється, що виховувати п’ятьох дочок зовсім не просто. Іноді не було взагалі сил, але підтримка один одного і родичів допомогла впоратися з усіма проблемами.

 ""

Варвара Артамкіна переконана, що складніше все-таки з однією дитиною. Оскільки вся увага тільки для неї, через це маля часто вередує. А в багатодітних сім’ях усе інакше. Незважаючи на те, що діти маленькі, вони розуміють, що мама одна і у неї тільки дві руки.

Родные сестры
Рідні сестри

Дівчатка росли у повноцінній гармонії. У 2015 році сестри на ім’я Ліза, Саша, Надя, Таня і Варя пішли в перший клас.

 ""

Жінка рада, що донечки вчаться в одному класі. Вони підтримують і допомагають один одному. Разом їм було легше адаптуватися до нового середовища.

Супруги воспитывают пятерых дочек
Подружжя виховує п’ятьох дочок

Зараз дівчаткам уже по 13 років. Багатодітна сім’я ходить регулярно до церкви. Жінка впевнена, що подружня підтримка – це головний секрет у вихованні доньок.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.