Жінка з гнилими зубами перетворилася на красуню з голлівудською посмішкою: виглядає, як «Міс Всесвіт» (ФОТО)

Жінка сама виховує доньку і двох синів. Щоб у дітей усе було, вона працювала без вихідних. Але з таким графіком вона зовсім забула про себе. Давайте подивимося, як за допомогою фахівців вона перетворилася на справжню красуню.

Напевно, ви не раз бачили програми, героїні або герої яких перетворюються в зовсім інших людей. Стають не тільки зовні привабливими, але і з упевненістю починають нове життя.

Сьогодні мова піде про Марію, яка багато років жертвувала собою заради благополуччя сім’ї. Жінка працювала, щоб забезпечити своїх дітей. Вона хотіла, щоб у них усе було. Її сини і дочка добре одягалися, їли, але сама Марія виглядала втомленою і неохайною.

 ""

У жінки випали передні зуби. Волосся були схоже на жорстку суху мочалку. Дбайлива мама трьох дітей не відчувала себе красивою і жіночною. Вона не знала, що таке відпочинок і «час для себе».

У женщины выпали зубы
У жінки випали зуби

Одного разу неочіковане повідомлення змінило життя Марії. Їй запропонували взяти участь у програмі, яка кардинально змінювала зовнішність своїх героїв. Вона погодилася і не дарма.

У першу чергу фахівці зайнялися проблемними зубами жінки. Навіть не віриться, на що здатна сучасна стоматологія. Завдяки професіоналам у Марії з’явилась білосніжна усмішка, як у голлівудських зірок.

 ""

Голливудская улыбка
Голлівудська усмішка

Косметологи попрацювали над кольором і рельєфом шкіри героїні. А після рук візажиста і стиліста, жінка виглядала просто бездоганно. Ненав’язливий макіяж підкреслив природну красу. Розкішне волосся зі світлими пасмами змінило Марію так, що її ледве впізнають рідні.

 ""

Після такого вдалого перевтілення жінка точно змінить своє ставлення до себе. Безумовно, для дітей потрібно робити все, але і про себе не потрібно забувати. Адже тільки у щасливої мами – щасливі діти.

Удачное перевоплощение
Вдале перевтілення

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.