Літня пара з Німеччини захоплює перехожих своїми нарядами (ФОТО)

Літня пара кожного разу, коли з'являється на вулиці, ловить захоплені погляди перехожих. А все тому, що їм можуть позаздрити навіть стилісти.

Подружжя Брітт Канья і Гюнтер Краббенхофт справжні модники. Пара має надзвичайне почуттям стилю і кожного разу демонструє приголомшливі вбрання.

Кожна їх прогулянка нагадує показ мод: яскравий одяг, оригінальні аксесуари та блиск в очах. А разом вони виглядають просто шикарно. Навіть молодь захоплюється їх стилем.

 "" ""

До речі, модні образи подружжя створює самостійно. Вони одягаються так, як їм подобається, і не бояться здатися диваками.

 "" "" ""

У мережі Гюнтера прозвали «Дідусем хіпсетром». А сам чоловік в одному інтерв’ю сказав, що так одягався завжди:

«Я вважаю, що одягаюся досить нормально. Я завжди так одягався. Коли я ходив на роботу, я тренувався. Я хотів дивитися на себе з задоволенням. Це так само завжди відображення мого внутрішнього світу людини».

 "" "" "" "" ""

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".