7 зірок, які змінили стать і стали ще популярнішими (фото і відео)

За останні двадцять років західні цінності широко поширилися по всьому світу - людей повсюдно закликають до толерантності, а зірки раз у раз дивують своїми нетрадиційними витівками.

У 2020 зізнанням про гомосексуальність нікого не здивуєш – деякі знаменитості відмовляються від свого біологічного гендеру і вимагають нейтральних звернень, хтось вступає в химерні поліаморних відносини, а кілька зірок і зовсім змінили стать. Хто вони – транс-персони, відомі тепер по всьому світу?

Кейтлін Дженнер

В рамках популярного шоу про життя сімейства Кардашьян свою популярність завоювала і Кейтлін Дженнер – але всі глядачі в курсі, що минуле у неї зовсім не жіноча. В молодості Брюс Дженнер займався спортом, був олімпійським чемпіоном, мав сім’ю і двох дочок.

Кейтлін Дженнер до і після операції
Кейтлін Дженнер до і після операції

Визнання Брюса про те, що він «відчуває себе жінкою», затьмарило новина про розлучення, а вже в 2017 до вищезазначеного шоу приєдналася модель Кейтлін.

Андрій Пежіч

Андрогінна зовнішність – типаж людської подоби, в якому немає виражених ні чоловічих, ні жіночих рис – зараз стає все більш затребуваною в модельному світі. Андрій Пежіч народився саме з такими рисами обличчя і характеристиками тіла: багато хто плутав його підлогу в дитинстві, а до юності хлопець і сам заплутався.

Андрій Пежіч до і після операції
Андрій Пежіч до і після операції

Успіх в модельній кар’єрі, зйомки для жіночих колекцій тільки підлили масла у вогонь, і незабаром на подіум повернулася вже Андреа.

Валентина Сампайо

Моделі Victoria ‘s Secret багатьом здаються ідеальному витонченої, спортивної жіночої фігури – тільки ось далеко не все з «ангелів» по суті є жінками. Про трансгендерності Валентини Сампайо майже неможливо здогадатися, та й каже вона на цю тему дуже неохоче.

Валентина Сампайо
Валентина Сампайо

У будь-якому випадку, кар’єра характерною дівчата з чіткою лінією підборіддя за останні роки стрімко піднімається все вище і вище.

Айсіс Кінг

Серед популярних учасниць шоу «Топ-модель по-американськи» теж є транс-персона – Айсіс Кінг завдяки цій програмі отримала розкішний старт в модельному бізнесі. Правда на самих зйомках їй довелося нелегко, адже на момент участі вона ще була чоловіком – і для фотосесій в нижній білизні доводилося експериментувати з допомогою бинтів.

Айсіс Кінг до і після операції
Айсіс Кінг до і після операції

Відразу після фіналу Айсіс зробила операцію і спочатку кілька років попрацювала моделлю, а пізніше стала сама створювати одяг та аксесуари як дизайнер.

Чез Боно

Історія Чез (Честіті Сан) Боно на шляху до своєї справжньої ідентичності почалася ще в юності – до 13 років він зрозумів, що не схожий на інших дівчаток-ровесниць, а в 18 повідомив батькам про любов до своєї статі. До 20 дівчина (на той моменту) зважилася на операцію, і це рішення не сприйняла її мама, відома співачка Шер.

Чез Б був дівчинка, став мужчінойоно
Чез Б був дівчинка, став мужчінойоно

Вона пригрозила дочки обірвати з нею все зв’язку, що і сталося – з 2009 року вони майже не спілкуються. Проте, втрата батьківського протекторату не завадила новоспеченому хлопцю на ім’я Чез Боно стати телезіркою в США.

Шаміль Малкандуев

Подібний приклад перевтілення можна знайти і в наших краях – раптово для всіх свою стать вирішив змінити музикант Шаміль Малкандуев. Пік його популярності був у 2000-них роках, але тепер радикальна зміна іміджу знову привернула увагу до життя виконавця. Тепер він став «нею» і змінив ім’я на «Скарлетт», вибравши собі творчий псевдонім Scarlett la Queen.

Шаміль Малкандуев
Шаміль Малкандуев

Такий крок не обійшовся для співака без наслідків – на пострадянському просторі знайшлося достатньо скептиків і недоброзичливців; від нього відмовилися батьки і розірвав контракт продюсер. Через погрози довелося переїхати в Америку. Втім, Скарлетт не шкодує, що пішла на цей крок і нарешті «знайшла себе».

Амелія Волтапі

Амелія – Трансгендерна модель, стать поміняла в 18 років. Родом з суворої мусульманської родини Бангладешу, тому хлопець на ім’я Амо втік з дому і сам заробив на операцію.

Амелія Волтапі до і після
Амелія Волтапі до і після

Тепер вона Амелія і мріє стати Міс Світу.

Ось еще некоторые истории

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.