Чоловік переодягнувся у свою матір: навіщо він це зробив?

Заради такого вчинку чоловік навіть надів одяг своєї матері і зробив макіяж.

Якщо ви водій, то точно пам’ятаєте, як перший раз сіли за кермо автомобіля. А якщо ви ще довго не могли здати на права, то не забудете тих емоцій і переживань. 60-річна Марія Ск’яво з Бразилії дуже хотіла водити машину. Але як би вона не намагалася, нічого не виходило.

На допомогу жінці прийшов її 43-річний син Хейтор. Чоловік бачив, як його мати засмучується із цього приводу, тому вирішив, що здасть замість неї.

Виявилося, що у Хейтора була хороша фантазія. Він нафарбувався, зробив манікюр, зачіску і надів жіночий одяг. У такому вигляді він пішов перездавати практичну частину з водіння, яку Марія уже не раз пробувала здати.

Мужчина переоделся в свою мать

У нього майже все вийшло, але інструктор щось запідозрив. Його збентежило те, що «жінка» якось поводиться зовсім не по-жіночому і їде не так, як водій-початківець. Також пенсіонерка відрізнялася від свого фото в документах. Дивлячись на все це, екзаменатор попросив паспорт, але його у Хейтора не було. Тому довелося викликати поліцію.

43-річного чоловіка затримала поліція у самій автошколі. Йому пред’явили звинувачення у шахрайстві і спробі обдурити державний орган. Його звільнили під заставу. Розслідування триває.

Строгий екзаменатор сказав, що це справжній злочин. Тому отримати права і водити автомобіль залишається мрією для Марії Ск’яво.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Фотограф зробив унікальні кадри новонародженої дівчинки

Нагадаємо, молитви, що допомагають подужати щоденні проблеми.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.