Любов не має меж: 72-річна пенсіонерка вийшла заміж за 27-річного хлопця

Пенсіонерка з Великої Британії вийшла заміж за молодого хлопця із Нігерії.

Приблизно два роки тому вони познайомилися у соціальних мережах. Просте дружнє листування в Skype з кожним днем наповнювалася взаємними почуттями. І ось 72-річна Анджела Нвачукву закохалася у молодого хлопця із Нігерії.

Через місяць активного спілкування 27-річний СіДжей зізнався Анджелі про свої почуття. Нігерієць запропонував пенсіонерці вийти за нього заміж.

Анджела Нвачукву і СіДжей
Анджела Нвачукву і СіДжей

Незважаючи на те, що СіДжей молодше онуків своєї обраниці, пара одружилася. Весілля зіграли через 3 місяці після знайомства в соцмережах у Лагосі. Саме на весіллі 72-річна наречена і 27-річний наречений побачилися уперше.

Зараз у молодої сім’ї проблеми з отримання візи. Так як уряд Англії не вірить у таку казкову любов, і підозрює Анджелу і СіДжеє у шахрайстві. Влада вважає, що пара взяла шлюб заради того, щоб хлопець із Нігерії отримав візу до Сполученого Королівства Великої Британії.

Тим часом Анджела Нвачукву витрачає більше 25 тисяч доларів на перельоти до свого чоловіка в Нігерію.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як змінилася зовнішність дівчини, яка регулярно пила просту воду? (Фото)

Нагадаємо, фотограф зробив унікальні кадри новонародженої дівчинки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.