Як виглядає африканський хлопчик, якого кинули батьки вмирати на вулиці?

Батьки хлопчика відмовилися від нього, тому що думали, що він чаклун. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написала Аня Рінгрен Ловен, яка була волонтером.

Це сталося тому, що африканська релігійна громада звинувачувала маленьких дітей в чаклунстві, а потім пропонувала батькам «вилікувати» їх дітей за великі гроші.

Таких коштів відповідно у сім’ї не було, і вони просто позбулися свого маленького сина. Малюкові довелося жити просто на вулиці в своєму селі. Щоб якось вижити, він вісім місяців доїдав недоїдки, які сам же знаходив.

Аня Ловен була волонтером організації, яка допомагала покинутим дітям Нігерії. Одного разу вона зустріла цього хлопчика. Він був настільки виснажений, що жінка не змогла його просто так залишити. Якби тоді Аня не відвезла дитину в лікарню, вона би помер через пару днів.

Женщина спасла маленького африканского мальчика
Жінка врятувала маленького африканського хлопчика
Дитина їла одні недоїдки
Дитина їла одні недоїдки

Такий спосіб життя хлопчика сильно вплинув на його розвиток, тому він виглядав молодше свого віку. Завдяки небайдужій Ані, у малюка з’явився другий шанс на життя. Через вісім місяців він почав одужувати і набирати вагу.

 ""

Хлопчика назвали Хоуп, що означає «Надія». Зараз він живе в притулку, який Аня відкрила разом з чоловіком. До речі, її чоловік із Нігерії, і притулок вони відкрили для нігерійських сиріт.

Аня и Хоуп
Аня і Хоуп
Счастливый ребенок
Щаслива дитина

Нарешті дитині посміхнулася удача. Хоуп почав ходити в школу, і у нього з’явилися друзі.

У Ані Рінгрен Ловен є рідна дитина, яка з самого дитинства грається і дружить з дітьми-сиротами. Жінка розповідає, що любить усіх дітей з дитячого будинку, як своїх рідних. Вони з чоловіком планують відкрити новий притулок, який назвуть «Земля надії».

 "" ""

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.