Близнюки на мільйон: британка народила унікальних дітей (Фото)

Британська сім'я Ніколь і Тодд Бейлі виховують прекрасних дітей. Дівчаток звуть Харпер і Куінн. Вони близнюки, але зовсім несхожі. А все тому, що одна з них народилася з синдромом Дауна. Це велика рідкість, що тільки один з близнюків народився з генетичним порушенням. Лікарі повідомляють, що такий випадок може бути один на мільйон.

Харпер народилася першою, а через 38 хвилин і – Куінн. Медики просили вибачення, що не змогли раніше розпізнати хворобу дівчинки, коли вона була ще в утробі матері. Незважаючи на це, Ніколь і Тодд не звинувачують лікарів. Сімейна пара навіть не вважає, що синдром Дауна – це проблемна хвороба.

Харпер и Куинн
Харпер і Куінн

Мама новонароджених згадує: «Усе, що я пам’ятаю – це як лікар стоїть і вибачається. Але як тільки я побачила маляток, моє серце розтануло. Обидві були такі чудові! ».

Жінка дуже любить своїх унікальних принцес. Вона каже, що вони ще маленькі, але у близнюків вже є між собою якийсь зв’язок. Ніколь розповідає, що у Харпер з синдромом Дауна, волосся виросло першим. З цього приводу молодша Куінн дуже засмутилася і заздрила сестрі, так як не могла ще гуляти з хвостиком на голові.

Крім цього, Харпер почала першою посміхатися. Але Ніколь стверджує, що порівнювати дочок не можна. Вони сестри, але дуже різні. У пари Бейлі є ще син. Хлопчик дуже чекає, коли його молодші сестрички підростуть, і вони будуть разом гратися.

Семья Бейли
сім’я Бейлі

В одному інтерв’ю жінку запитали, як оточуючі поводяться, коли бачать таких дітей разом. Британка розповідає, що люди дивляться насторожено. «Іноді ми чуємо коментарі на кшталт «це дитина-даун». Але Харпер зовсім не даун, вона – дитина з синдромом Дауна » – зазначає Ніколь Бейлі.

Крім цієї хвороби, у дівчинки ще порок серця. У майбутньому дитину чекає непроста операція.

Британская семья
Британська сім’я
Мама и дети
Мама і діти

Раніше вік людей з синдромом Дауна зрідка перевищував тридцять років. Хвороба була вироком для людини. Однак нинішня медицина і спеціальні техніки навчання допомагають таким особливим людям жити, як усі. Зараз діти з синдромом Дауна навіть вчаться в університетах і здобувають вищу освіту.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.