Вийти заміж за свою маму: як жінкам вдалося завести дитину?

Щоб зберегти свої відносини і побудувати справжню сім'ю жінки пройшли крізь закони і засудження. Ким вони тільки не були один одному. Про незвичайну історію жіночої любові, - читайте в матеріалі.

Вони познайомилися ще в 1971 році. Тоді Лілліан Фадерман була професором Університету штату Каліфорнії. Жінка пішла до свого керівника Філліс Ірвін, щоб обговорити ідею нового курсу. Жінки почали проявляти симпатію один одному, яка з часом переросла в любовні відносини.

Лиллиан Фадерман
Лілліан Фадерман

У ті роки одностатеві шлюби були неприпустимі і навіть заборонені законом. Тільки з 1975 року цей закон скасували в Каліфорнії, який вступив в силу на наступний рік. Тому закохана пара дуже довго приховувала свої стосунки. Але колеги все одно помічали, що між ними не просто дружба. А коли Ірвін написала книгу про лесбіянство, здогади оточуючих підтвердилися.

Через деякий час нестандартна пара захотіла дитину. Тому Лілліан, яка була молодша на 11 років, звернулася в клініку репродуктивної медицини. У той час це зробити було не так просто. Лікарі ставили багато питань. Вони дуже здивувалися, коли дізналися, що у жінки немає чоловіка. Але Лілліан придумала, як переконати медиків: «Мені 34 роки. У мене вчений ступінь і посада другого віце-президента університету з навчальної частини. Чоловікам зі мною складно».

У жінки все вийшло, і скоро їй зробили штучне запліднення. У Лілліан і Філліс народився син, якого назвали Авром. Хлопчик ріс на радість батькам, і, поки він був маленьким, не було ніяких проблем. Але жінки розуміли, що за документами Філліс була абсолютно чужою людиною для малюка. Проблема полягала в тому, що в майбутньому, вона навіть не могла б забрати Аврома з дитячого садка.

Филлис и Лилиан с сыном Авром
Філліс і Ліліан з сином Авром

Навіть в цей раз закохані жінки знайшли вихід із ситуації. У Каліфорнії існував закон, який дозволяв всиновлювати повнолітніх людей. Умовою була різниця у віці, яка повинна бути не менше 10 років між дорослими. Тому вони стали не «чоловіком і дружиною», а мамою та донькою. А значить, Авром був сином для Лілліан і онуком для Філліс.

Самі жінки стверджують: «Для нас удочеріння існувало лише на папері, так що нам було все одно».

Правда, дорослий Авром говорив друзям, що це Філліс його бабуся. Але в дома хлопчик називав її мамою.

Необычные супруги
Незвичайне подружжя

Ліліан і Філліс одружилися в 2008 році, коли одностатеві шлюби легалізували в Каліфорнії. Незабаром виявилося, що шлюб не справжній, так як вони не анулювали удочеріння. За таке в інших штатах Філліс б судили за інцест, – повідомив юрист пари. Офіційно жінки вдруге розписалися в 2015 році. Тільки після цього вони стали законним подружжям.

На той момент Авром був уже дорослим чоловіком, і він сам попросив, щоб Філліс стала його другою мамою.

«Я співала йому колискові, коли він був ще в утробі, і змінювала підгузники, коли він був немовлям. А тепер він – дорослий чоловік, і хоче, щоб я за законом стала його матір’ю», – розповідає Філліс Ірвін.

Официально женщины второй раз расписались в 2015 году
Офіційно жінки вдруге розписалися у 2015 році

Ця непроста історія була опублікована в автобіографічній книзі Лілліан Федерман «Оголена в землі обітованої».

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.