Жінка розповіла, як відпустила сина і стала хорошою свекрухою

Скільки анекдотів є на тему свекруха і невістка. Це, звичайно, жарти, але в них є і правда. Насправді складно прийняти той факт, що тепер інша жінка буде піклуватися про твого рідного сина. І не важливо, скільки йому років. Він завжди буде для тебе маленькою дитиною, яку потрібно годувати, любити і навчати.

У той день вона залишилася одна. Її син зі своєю дівчиною поїхали в інше місто. Жінка зрозуміла, що вони більше ніколи не будуть жити разом.

Та думка її лякала. Вона усвідомила, як сильно прив’язалася до своєї дитини, яка вже стала дорослим чоловіком. Незважаючи на це, жінка не вважає себе тривожною матусею. Вона не носилася з сином, як курка з курчатами.

Одинока мати стверджує: «Найголовніше для мене – це щастя сина. І якщо він знайшов хорошу дівчину, я буду тільки рада».

Син офіційно одружився, і жінка тепер носить звання свекрухи. «Чому я повинна її ображати?», – каже щаслива мати про невістку. Адже вона так схожа на неї в молодості. Точно така приваблива, ласкава і наївна.

Дівчина дійсно хороша. Головне для кожної матері те, що вона по-чесному любить її сина. Так, у неї є і мінуси, але й плюси теж є. Вона ж жива людина.

«Я помічаю, коли вона сумує або радіє, як її творча натура знемагає в вузьких межах життєвих правил. В силу своїх можливостей, я завжди її підтримую і допомагаю. Я люблю з нею довго розмовляти. У нас з нею однакове хобі – спів», – розповідає свекруха.

Після весілля сина жінка переїхала в село, а в квартиру заселилися діти. Вона давно хотіла жити там, де немає поспіху і не відчувається тривога великого міста. Тому це був ідеальний варіант для неї. Тим більше вона вважає, що молода сім’я повинна жити окремо від батьків.

«Дорогі свекрухи! Уважно придивіться до своїх названих дочок. Напевно, в них ви впізнаєте себе і зможете полюбити їх усім серцем. А якщо вона вас все одно не влаштовує, значить треба шукати корінь проблеми в собі самій», – радить жінка.

Також вона рекомендує знайти душевний баланс і тоді всі будуть щасливі.

Ось так жінка стала хорошою свекрухою.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.