Безстрашна гімнастка влаштувала фотосесію зі справжнім ведмедем: шикарні кадри, які і захоплюють, і лякають

Австралійську гімнастку називають "пластиліновою дівчиною". Спортсменка робить божевільні трюки, від яких захоплює подих.

Вона більше стоїть на руках, ніж на ногах. Австралійська гімнастка Стефані Міллінгер не втомлюється дивувати своїх шанувальників неймовірною гнучкістю. Її тіло, як ніби з пластиліну. Вона настільки пластична, що часом стає моторошно.

Стефані поміщається в каструлю, маленькі шафи. Дівчина може за допомогою ніг чистити зуби, тримаючи пальцями зубну щітку, і наносити макіяж. А ще вона дуже смілива. Вона не боїться стояти на краю обриву і змогла навіть приручити дикого звіра.

 ""

Гімнастка влаштувала фотосесію зі справжнім бурим ведмедем на ім’я Стефан. У дикій природі ці тварини не зовсім доброзичливі, навіть дресировані ведмедики можуть за секунди розірвати людини. Але це все рівно не злякало дівчину.

 "" ""

Міллінгер впевнено показувала свої трюки ведмедю, який дозволив їй навіть залізти на себе. Фотографії вийшли казковими.

 "" "" ""

 ""

Спортсменка обожнює фотографуватися з тваринами. У неї вже були зйомки з вовками, риссю, совами.

“Вони довіряють мені, і я їм довіряю. Я можу спілкуватися з тваринами, і це так особливо. І я майже впевнена, що в минулому житті я була однією з них”, – написала Стефані в своєму Інстаграм.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.