Як виглядають 4-річні дзеркальні близнючки: зовні відрізнити практично неможливо (ФОТО)

Чотирирічних близнюків з Шотландії спочатку навіть рідна мама не могла відрізнити. У чому унікальність незвичайних сестер, читайте далі.

А ви коли-небудь зустрічали близнят? Скоріше так, а ось побачити дзеркальних близнюків пощастило не всім.

Коли сестри Лія і Ерін Салліван народилися, їх батьки не могли розрізнити. Справа в тому, що це незвичайні близнюки, яких називають дзеркальними.

Вони настільки схожі, як ніби відображення одне одного. Одна дівчинка – лівша, друга – правша. У них різні домінантні ноги. Тому коли, сестри разом, таке відчуття, що це просто одна дитина дивиться у дзеркало.

Потрібно відзначити, що такі близнята народжуються рідко. Вони схожі, як дві краплі води, і рухи їх асиметричні.

Зеркальные близнецы
Дзеркальні близнюки

Мама близнят розповідає, що в 2,5 рочки вона помітила деяку особливість у дочок. Волосся дівчаток саме по собі було укладене в протилежні сторони. Тоді жінка зрозуміла, що у неї ростуть дзеркальні близнюки.

На фотографіях дівчаток практично не відрізнити, але в житті все набагато простіше. Легше стало, коли вони підросли.

Сестры-близнецы
Сестри-близнята

У сестер Лії і Ерін різна хода і характер. Ерін серйозна і стримана, а Лія більш емоційна і любить пожартувати. Завдяки цьому батьки розуміють хто є хто. Коли близнючки сидять один навпроти одного, то можна тільки здогадуватися.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.