Як виглядає син Висоцької і Кончаловського, і що відомо про стан їх дочки після семи років коми?

У 2013 році Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька пережили страшну трагедію - вони потрапили в ДТП, після якого практично не вижила їхня дочка Маша.

Дівчинка в комі вже сім з половиною років, а лікарі кажуть – шансу на одужання практично не залишилося. Їй зараз 21 рік, і третину свого життя Маша Кончаловская провела без свідомості, прикута до лікарняного ліжка.

У тій аварії постраждали Андрій Кончаловський, Юлія Висоцька, їх діти Маша і Петро

Маша Кончаловская і Юлія Висоцька - дочка, яка 7 років в комі, і її мати
Маша Кончаловская і Юлія Висоцька – дочка, яка 7 років в комі, і її мати

На щастя, син Кончаловських залишився живий і швидко реабілітувався після аварії.

Синові пари Петру в 2021 році виповниться 18 років, а дочці Марії – вже 22. З огляду на те, що Маша Кончаловская провела останні 7 років в комі, зараз ніхто крім її батьків не знає, як дівчинка виглядає насправді.

А ось зовнішній вигляд сина вражає – він став справжнім красенем і викрадачем жіночих сердець. Прямо як його батько Андрій в свої молоді роки.

Петро Кончаловський виріс і став дуже схожим на свою красиву маму

Петро Кончаловський
Петро Кончаловський

Син Юлії Висоцької не надто стабільно веде мікроблог в соціальних мережах, то публікуючи, то видаляючи іноді трохи дивні фото і відео. Зрозуміти, чим захоплюється і які плани будує юнак на життя, поки неможливо.

Що відомо про стан сестри Андрія Кончаловського?

Маша Кончаловская, фото до аварії
Маша Кончаловская, можливе фото до аварії

Маша зараз знаходиться в реанімації. Юлія Висоцька не коментує стан дочки. Але вона заявила, що не планує відключати її від апаратів, які підтримують життєдіяльність.

Отець Андрій стверджує – зараз він і його дружина живуть тільки заради того, щоб врятувати свою дочку і витягнути її з того світу.

До слова, на нашому Ютуб-каналі є повний розбір особистому житті Кончаловського і Висоцької, а також подробиці тієї злощасної автомобільної катастрофи 2013 року.

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.