Ольга Фреймут знову взялася за своє: розповіла, як дівчатам правильно нахилятися

Відома телеведуча Ольга Фреймут також славиться тим, що вчить публіку правилам хороших манер, постійно викладаючи повчальні відеоролики.

Наприклад, в останньому відео елегантна телеведуча показала, як нахилятися за тим, якщо щось упустив. На відео ревізорша в сірому картатому платті-піджаку, довжиною трохи нижче коліна, тримає в руках сухий квітка. Вона показала два варіанти того, як його можна підняти.

Ольга Фреймут упустила квітка, стара в раскорячку і підняла, сказавши, що так робити неправильно. А ось другий варіант, де вона спочатку присідає, а потім піднімає – коректний, за словами ведучої шоу “Інститут шляхетних дівчат “.

Відзначимо, Ольга Фреймут – справжній знавець етикету. Вона навіть видала власну книгу, де розповіла про хороші манери, і про те, як дівчині в суспільстві не вдарити обличчям в бруд.

Цікаво, що в своєму блозі вона також постійно ділиться порадами про те, як правильно тримати столові прилади, їсти хліб, пити, кашляти і так далі. Думка аудиторії з приводу її “відеоуроків ” етикету – розходяться. Деякі кажуть, що таке освіта вкрай важливо для сучасної молоді (а саме така аудиторія у Фреймут), а інші просять скандальну телеведучу зайнятися чимось більш корисним.

Нагадаємо, телеведуча і зірка шоу “Ревізор ” Ольга Фреймут народилася 25 лютого 1982 року в місті Новий Розділ Львівської області.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Фреймут – прізвище її мами, по батькові телеведуча – Коник. Вона вела шоу “Підйом “, “Ревізор ” на “Новому каналі “, “Голос країни “, “Інспектор Фреймут ” на “1 + 1 “, “Роман з Ольгою “на ” Інтері “. Була учасницею шоу “Танці з зірками ” на “1 + 1 “.

У березні 2020 року Фреймут отримала диплом Академії етикету Debrett ‘s.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.