Дівчину розкритикували за фото з коханим

Молода і красива дівчина на ім'я Лін травня Нгуен виставила фото в Інтернет і отримала вагон критики.

Заздрісники засуджували не саму дівчину з В’єтнаму, а її повного хлопця. На фото симпатична Лін відпочиває разом з коханим, у якого зайва вага.

Сама в’єтнамка струнка, у неї приємна зовнішність. Але люди написали, що у неї поганий смак. Усі питали в коментарях, де вона такого відкопала. Як би кривдники не старались, але дівчина не піддавалася негативу. У відповідь Лін Май опублікувала ще кілька фотографій зі своїм хлопцем, де вони весело проводять час.

Девушка с парнем
Дівчина з хлопцем
Пара отдыхает
Пара відпочиває

Звичайно, знайшлися і однодумці. Деякі користувачі Інтернету підтримали вибір дівчини. Сама закохана Лін написала: «Коли любиш, не зважаєш на вагу або зовнішність. Важливим є те, як вам добре, і наскільки ви розумієте один одного. Як б’ються в такт у вас серця».

 "" ""

Це яскравий приклад, що зовнішність нічого не вирішує. І кожен має право вибирати те, що подобається. Тим більше, у кожного свій смак.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.