Дитина народилася з контрацептивом у руці (Фото)

Жінка зовсім не очікувала на дитину. Вона була впевнена, що не завагітніє.

Американка Люсі Хеллейн не планувала дитину. У жінки вже було двоє дітей. Але несподівана вагітність застала жінку зненацька. Люсі дізналася, що стане знову мамою тільки на 18 тижні. Але сюрпризи на цьому не закінчилися.

Люси Хеллейн узнала о беременности 18 недели
Люсі Хеллейн дізналася про вагітність 18 тижні

На світ з’явився здоровий хлопчик шляхом кесаревого розтину. Як тільки малюк народився, він відразу шокував усіх лікарів і саму маму. Маленька дитина тримала в своїй крихітній ручці внутрішньоматкову спіраль.

Ребенок родился с контрацептивом в руке
Дитина народилася з контрацептивом в руці
Внутриматочная спираль
Внутрішньоматкова спіраль

Виявляється, жінка вдавалася до таких контрацептивів, щоб не завагітніти. Це була третя спіраль. Люсі розповідає, що на УЗД спіралі не було видно. Тому лікар припустив, що вона випала.

Медики стверджують, що внутрішньоматкова спіраль на 99% не дає плоду закріпитися. Мабуть новороженний хлопчик, якого назвали Декстером, дуже хотів жити. Мама малюка вважає, що це подарунок Всевишнього. Жінка дуже рада, що так вийшло, і тепер у неї є такий наполегливій син.

Новорожденный ребенок по имени Декстер
Новонароджений на ім’я Декстер

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.