Як зараз живе зірка “Вороніних” Станіслав Дужников, який зіграв старшого брата Льоню?

"Вороніни" - серіал, який полюбився тисячам глядачів за свою простоту, місцями навіть банальність, одкровення і хороший акторський склад.

Одним з головних персонажів був старший син сімейства Леонід Воронін, роль якого взяв на себе актор Станіслав Дужников. Персонаж Леоніда досить колоритний – він об’ємний чоловік, поліцейський, якому спочатку довго не щастить з жінками, а потім він знаходить собі ту саму. Цікаво, що він – старший син, якого завжди любили трохи менше, ніж молодшого. Навколо цього розгорталася основна сюжетна лінія серіалу.

Біографія Станіслава Дужнікова

Станіслав Дужников
Станіслав Дужников

Станіслав Дужников народився 17 травня 1973 року в Саранську. Закінчив школу зі срібною медаллю в селі Старе Шайгово, де жила бабуся. Вступив в Саранське училище культури на факультет режисури культурно-масових заходів. Потім навчався в Московському інституті сучасного мистецтва. З четвертої спроби він поступив у Театральне училище імені Щукіна, яке закінчив у 1998 році.

Дужников в “Вороніних”

Анна Фроловцева і Борис Клюєв в «Вороніних»
Анна Фроловцева і Борис Клюєв в «Вороніних»
Микола Петрович в серіалі "Вороніни" поруч зі своїм старшим сином Льонею і дружиною Галиною Петрівною
Микола Петрович в серіалі “Вороніни” поруч зі своїм старшим сином Льонею і дружиною Галиною Петрівною

А роль Льоні Вороніна в сіткомі “Вороніни” зробила артиста всенародним улюбленцем. Заради цієї ролі актор у 2009 році спочатку набрав 25 кілограмів, а до 2013 року скинув 20 кілограмів.

“Всі кілограми, набрані колись спеціально для ролі Льоні Вороніна, в минулому. Тоді я намагався погладшати: їв шість разів на день, налягав на борошняне і солодке”, – ділився Дужников секретом перетворення.

Актор Леоніда Вороніна зараз

Станіслав Дужников
Станіслав Дужников

Відомо, що у нього є друга половинка – флорист Катя Волга. Разом закохані вже майже десять років. У Дужнікова також є дочка від першого шлюбу на ім’я Христина. З нею він проводить практично весь вільний час, намагаючись не обділити любов’ю і турботою.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.