Куди пропала співачка Жасмін і як вона зараз живе?

На початку 2000-х років майже кожна пісня російської співачки Жасмін була хітом. Про те, чим зараз займається Жасмин, дізнаєтеся з нашої статті.

Творчі досягнення

Ім’я користувача Жасмин для Сари Монахімовой придумав композитор Володимир Матецкий. Ім’я діснєєвськой принцеси як ніяке інше підходило цієї східної красуні з характерним тембром голосу.

співачка Жасмін
співачка Жасмін

За свою творчу кар’єру 43-річна співачка Жасмін випустила десять сольних альбомів і більше сорока синглів. Вона давала концерти в Кремлівському палаці і в Олімпійському, активно гастролювала за кордоном.

Завдяки екзотичної зовнішності співачка пробувала себе в модельному бізнесі, знялася в декількох мюзиклах, була провідною телевізійних проектів, стала багаторазовою володаркою російських музичних премій. Була удостоєна звання Заслужена артистка Дагестану

співачка Жасмін
співачка Жасмін

Особисте життя

Не так успішно складалася особисте життя співачки.

“Мені подобаються неординарні чоловіки. І мій обранець, звичайно, повинен бути багатим.” – вважає Сара.

Бізнесмен і мільйонер В’ячеслав Семендуєв, що став першим чоловіком співачки, розглядав її кар’єру як бізнес-проект і вкладав в його розвиток чималі зусилля і багатомільйонні кошти. У той час Жасмин здобула велику популярність і успіх.

співачка Жасмін
співачка Жасмін

У цьому шлюбі у Жасмин народився син Михайло. Гучна справа про шлюборозлучному процесі, що відбувся в 2006 році, було пов’язане з побоями Жасмин. Про цей період життя співачка написала книгу “Заручниця” накладом 100 тис. Примірників.

У 2011 році другим чоловіком співачки став бізнесмен з Молдови мільйонер Ілан Шор. Незважаючи на те, що чоловік і жінка жили в різних країнах, в цьому шлюбі співачка відчувала себе по справжньому щасливою. Вона народила чоловікові дочку Маргариту і сина Мирона.

Сімейна ідилія була порушена в 2015 році звинуваченням Ілана в великих банківських махінаціях.

Йому загрожувало сім років ув’язнення. Жасмин вірила в непричетність свого чоловіка до звинувачень і з гідністю пережила цей складний життєвий період.

співачка Жасмін
співачка Жасмін

Пізніше обставини справи змінилися і Шор став виступати вже в якості свідка.

Зараз співачка живе в Молдові, рідко з’являється на сцені і займається сім’єю і благодійністю.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?