Чому жінка планує годувати 5-річну дитину грудьми до 10 років?

Жінка годує грудьми свою п'ятирічну дочку. Вона впевнена, що це позитивно впливає на розвиток дитини. Англійка така не одна.

Англійка Мііра Доусон годує свою п’ятирічну дочку грудьми. 36-річна жінка заявила, що буде так годувати дівчинку до десяти років. А все тому, що вона впевнена, що це зміцнює імунітет дитини, підвищує IQ. Жінка вірить, що таке довге годування розвиває розумові здібності.

 ""

Мііра мати двох дітей. У неї є ще син, якого вона теж хоче годувати грудним молоко довго, наскільки це буде можливо. Голова сімейства Доусон повністю підтримує свою дружину. Чоловік вважає, що якщо діти хочуть ще маминого молока, то непотрібно їх позбавляти цього. Сім’я не реагує на думки інших, вони нікого не закликають так робити, це рішення їх сім’ї.

Мама кормит детей
Мама годує дітей

Але англійка виявилася такою не однієї. Ще в 2012 році журнал «Time» випустив номер з обкладинкою, де Джеймі Лінн Муді годує 4-річного сина. Хтось захоплювався, а хтось в шоці від такого досі. Сама американка хотіла годувати грудьми сина до п’яти років, але хлопчик незабаром сам відмовився.

 ""

Є ще чимало таких годуючих мам. Вони кажуть, що таким чином їх діти не відвідують лікарню. Оскільки організм сам справляється з хворобами.

Дети Адель Аллен ни разу не посещали больницу
Діти Адель Аллен жодного разу не відвідували лікарню
Денис Самптор из Лондона кормит дочь, когда она сама попросит
Денис Самптор з Лондона годує дочку, коли вона сама попросить
Маха аль Муса из Сиднея, кормила дочь Амину до 8 лет даже в общественных местах
Маха аль Муса з Сіднея, годувала доньку Аміну до 8 років навіть в громадських місцях

Дуже дивно бачити, коли дорослих дітей ще годують грудьми. Але кожна мама має право виховувати свою дитину так, як вважає за потрібне.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.