Що сказав чоловік, коли віддав своє серце синові?

Чоловік став донором для свого сина.

Його синові терміново потрібно було робити операцію. Хлопчику повинні були пересадити серце. Любляча сім’я не могла нічого придумати. Рідні дуже хотіли допомогти дитині, але не знали як. Великих грошей у сім’ї не було і ця безвихідь просто вбивала.

Але батько знав, що буде робити. Він вирішив без жодних вагань віддати своє серце. Чоловік вірив, що чинить правильно. Адже це найбільша його любов. Це його рідний син.

Якось хлопчик поцікавився, що йому тато подарує на день народження в наступному році. Тоді батько ще встиг написати лист і зняти відео.

У листі дитина знайшла відповідь на своє питання: «Я подарував тобі серце!».

А ось відео дуже зворушливе. У ньому чоловік, який став донором для свого сина, зі сльозами на очах каже: «Хочу, щоб ти завжди слухав свою маму. Тому, що вона твоя найкраща подруга і сім’я дуже важлива. І дівчата … Ти ще малий для них. Але коли настане час, стався до них як до принцес… І якщо ти сказав, що зробиш, то зроби! Тому, що твої слова повинні бути золотими».

Також батько попросив, щоб син не курив і не вживав наркотики. Йому б хотілося, щоб він був добрим і порядним, і зміг захистити себе. Ще він зазначив, що набагато простіше якщо у тебе є гроші. Таким чином просив сина навчитися заробляти їх.

Нарешті загиблий сказав, що завжди буде тут з ним і вказав на серце.

Дуже сумна, але повчальна життєва історія. Примушує задуматися і переосмислити цінності.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Відомий психолог розповів як жити, щоб було приємно: шість заповідей Михайла Лубківського

Нагадаємо, вони не тільки їй потрібні: жінка робить пандуси з Lego.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.