Я не можу дивитися на себе в дзеркало: 31-річна дівчина схудла на 63 кг, але через зайву шкіру почувається нещасною (ФОТО)

Дівчина скинула 63 кілограми, але тепер страждає від зайвих 6 кг шкіри. Вона мріє зробити операції, але вона недешева.

31-річна Ханна Каслдайн почала швидко набирати вагу, коли розійшлася з коханим. Стрес британка заїдала солодощами і фаст-фудом. Дівчина ні в чому собі не відмовляла, поки не побачила на вагах 165 кг.

Ханна Каслдайн
Ханна Каслдайн

У Ханни почалися проблеми зі здоров’ям. Дівчина пішла до лікаря, який повідомив страшний прогноз. Доктор сказав, що вона може не зустріти свій 35 день народження, якщо не схудне, – пише видання Daily Mail.

 ""

Каслдайн злякалася, але вирішила діяти. Вона не могла залишити одну свою 8-річну дочку.

Британка перейшла на здорове харчування, і кожен день займалася фізичними вправами. Через деякий час їй вдалося скинути 63 кілограми. Однак результат її не порадував.

 ""

Дівчина схудла, але 6 кг зайвої шкіри залишилося. Це виглядає і не красиво, і приносить масу проблем. Шкірні складки постійно натирають. Ханна потіє, тому виникає неприємний запах. Крім цього, тіло болить.

 ""

«Я не можу дивитися на себе в дзеркало. Я хочу позбутися від зайвої шкіри. Мені хочеться взяти ніж і зробити це самостійно, тому що так буде швидше», – говорить Ханна Каслдайн.

 ""

Дівчина дуже хоче зробити пластичну операцію. Їй просто необхідно, щоб хірурги видалили зайву шкіру. Але для цього потрібно назбирати 12 000 фунтів стерлінгів (приблизно 407 тис. гривень).

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.