22-річна дівчина усиновила 13 сиріт з Африки: несподівано для себе стала багатодітною мамою і знайшла жіноче щастя

Благодійність не тільки зробила з 22-річної дівчини багатодітну маму, а й допомогла знайти справжню любов.

Кеті Девіс з самого дитинства була доброю і цілеспрямованої дівчинкою. Батьки припускали, що у майбутньому дочка вступить до університету, і отримає престижну роботу. Вона була дуже здібною і завжди знала, чого хоче.

Після закінчення школи Кеті здивувала всіх. Дівчина поїхала в Уганду (держава у Східній Африці) з благодійною метою. Це не зовсім те, що очікували батьки. Але вони підтримали вибір дорослої і рішучої дочки.

Девіс прожила в Уганді цілий рік. За цей час вона заснувала благодійну організацію, яка допомагала сиротам, хворим і всім, хто потребував допомоги.

 ""

Незабаром 22-річна Кеті усиновила дівчинку, з якою не могла розлучитися. Вона остаточно вирішила, що не повернеться на батьківщину.

 ""

Через деякий час вона стала мамою ще для кількох сиріт. У результаті у Кеті з’явилося тринадцять прийомних дітей. І всі дівчатка.

Удочерила 13 детей
Удочерила 13 детей

Молода мама і її дочки жили дружно. Усі допомагали один одному. Але одного разу в їх будинку з’явився чоловік.

Кеті Девіс познайомилася з хлопцем на ім’я Бенджамін, який також приїхав, щоб допомагати нужденним. Благодійна місія швидко зблизила молодих людей, і Бенджамін став батьком для 13 дітей-сиріт з Уганди. Вони зіграли весілля.

 ""

 ""

Потім у них народився син.

 ""

Зараз у Кеті і Бенджаміна чотирнадцять дітей.

 ""

Вони дуже щасливі, що у них велика і дружна сім’я. І кожна дитина для них рідна, незалежно від кольору шкіри і національності.

Многодетная семья
Багатодітна родина

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.