Заради маленької дочки батько одягнув костюм русалки і позував у воді: найкращий день народження (ФОТО)

Батько зробив найдорожчий подарунок своїй 8-річній дочці на день народження. Фотосесія вразила навіть фотографа.

Майже кожна дитина на день народження просить улюблену іграшку, але дівчинка-іменинниця захотіла дуже незвичайний подарунок.

Маленька попросила організувати їй фотосесію у костюмі русалки, але з однією умовою. Її батько теж повинен був надіти яскравий хвіст і бюст у формі мушлі. Заради своєї улюбленої доньки чоловік з радістю погодився.

 ""

Фотограф Дезіре Діл з США обожнює фотографувати маленьких дітей, але вона навіть не припускала, що фотосесія вийде такою емоційною і душевної. Приголомшливими знімками Дезіре поділилася у соціальних мережах.

 "" ""

Дезіре Діл дуже рада, що їй пощастило працювати з такими чарівними русалками.

«… усе, чого вона хотіла, це щоб батько приєднався до веселощів. Дозвольте мені сказати вам, що він НЕ розчарував! Сміх, радість і спогади, які вони створили, були найкращим подарунком, який він міг їй подарувати», – пише фотограф.

 ""

У мережі захоплюються знімками і батьком. Дивлячись на фотографії, дівчинка завжди буде пам’ятати, що тато її дуже любить.

 ""

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.