45-річний актор Олексій Шевченков зізнався, що у нього на боці є півторарічна дочка: “Більше не хочу це приховувати “

Російського актора Олексія Шевченкова (він, до речі, українець за національністю) в обличчя впізнають всі. Він вважає себе самим негарним чоловіком в кіно, але при цьому і найбільш затребуваним. Днями він повідомив звістку, яка шокувала його шанувальників.

Навіть ті, хто мало дивиться російські фільми, Олексія Шевченкова впізнають, хоча ім’я навряд чи назвуть. Цей 45-річний актор має в доробку понад 200 ролей у кіно і ТБ-серіалах, у нього стільки пропозицій, що часто змушений відмовляти навіть іменитим режисерам – просто через брак часу.

Сам Олексій вважає себе дуже негарним, він комплексує через пориту віспинами шкіру на обличчі, через жовті від постійного куріння зуби.

Олексій Шевченків
Олексій Шевченков

Але саме ці вади і роблять його таким потрібним – в кадрах він виглядає дуже природним.

Олексій розповів, що він колись вирішив – через його зовнішність йому любов не світить і одружуватися не збирався. Він кілька років прожив у цивільному шлюбі зі своєю однокурсницею, але та його кинула через постійне пияцтво.

Потім він практично оселився в театрі, так як свого житла не було. І ось одного ранку, після чергової пиятики він прокинувся в гримерці на дивані, а поруч стояла юна красуня. Ольга тільки прийшла в театр після інституту, а Олексій вже був зіркою кіно і серіалів.

У них зав’язався роман, але Олексій чомусь його соромився. Коли вони потайки розписалися, ніхто з колег нічого не знав, поки вагітність Ольги не стала помітною.

Ольга Шевченкова
Ольга Шевченкова

Красуня народила Олексію двох дочок – Варвару і Василину.

Олексій Шевченків з дочками
Олексій Шевченков з дочками

Актор дочок обожнює і здавалося, що у них ідеальна сім’я. І раптом як грім серед ясного неба: Шевченков з дружиною розлучається і у нього на боці є ще одна дочка, якій півтора року. Дівчинку звати Уляна, хто її мама Олексій на сказав. Він кілька разів повторив, що від дітей ніколи не зречеться і буде працювати ще більше, щоб всі три доньки були щасливі.

 

 

 

 

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.