Прикмети на 5 вересня: яке сьогодні свято, прикмети і заборони

Всім любителям планувати свій день за народним календарем буде корисною ця стаття, адже ви дізнаєтеся що сьогодні бажано робити, а що зовсім не рекомендовано.

5 вересня відзначається міжнародний день благодійності. Меценатство в усьому світі заохочується, адже безоплатна допомога дуже потрібна дітям, які залишилися без батьків, знедоленим сім’ям та людям похилого віку. В європейських країнах тим підприємцям, які займаються благодійністю, навіть знижують податок на бізнес. Також 5 вересня відзначають День запізнень – якщо у вас не виходить бути пунктуальним, значить сьогодні виразно ваш день. Привітайте себе, але головне – не спізніться. Крім цього сьогодні в усьому світі проходить всесвітній день бороди – так, є в світі і таке свято.

Церковне свято 5 вересня

Церковне свято 5 вересня
Церковне свято 5 вересня

Всі віруючі сьогодні відзначають день святого Лупа Солунського. Він помер смертю мученика через обмеження прав християн, тому люди вірять – в цей день потрібно поставити свічку за упокій душі і в першій половині дня бажано нічого не робити.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.