Це були перші і останні її діти: жінка народила в 67 років

Діти - це велике щастя для кожної жінки. Але іноді рідна мама робить їх нещасними.

У 2006 році Марія дель Кармен Бусада де Лара з Іспанії народила двох хлопчиків вагою по 1600 грам. За те, що 67-річна жінка виносила близнюків, її занесли в Книгу рекордів Гіннеса. Малюків назвали Крістіан і Пау. У мами-пенсіонерки були повністю здорові діти.

У Марії не було чоловіка і дітей. Тому вона зважилася на ЕКО. За допомогою цієї процедури, її організм помолодшав на дванадцять років і був готовий до зачаття. Для жінки це була перша і остання вагітність.

Іспанка була впевнена, що проживе довге життя, як її мати. Оскільки та померла, коли їй було за сто років. Ось і тому Марія захотіла народити, так як знала, що у неї ще є час жити і виховувати своїх дітей. Тільки доля так не вважала. Іноді вона трохи змінює наші плани, а іноді і зовсім руйнує життя.

Марія і її сини
Марія і її сини

Раптово у Марії дель Кармен діагностували рак. Вона померла, коли Крістіану і Пау вже було по 3 рочки. Рідну маму хлопчикам замінила молодша сестра іспанки. У жінки не було рідних дітей, і вона усиновила племінників.

Перед смертю Марія попросила сестру, щоб та повідомила малюкам, хто справжня мама. Щоб вона розповіла, чим пожертвувала жінка, щоб подарувати їм життя.

Нагадаємо, що влада деяких країн планують ввести закон, який буде обмежувати вік для вагітності.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Собака-поводир осліпла: хто тепер відповідає за безпеку незрячого чоловіка і сліпого пса?

Нагадаємо, Гарік Мартиросян несподівано висловився про президента України.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.