Дивна смерть дочки Володимира Конкіна – Шарапова з “Место встречи изменить нельзя”

Трагедія трапилася сьогодні вночі. Вчора ввечері дівчина пішла в басейн, а вночі рідним повідомили, що вона померла від утоплення.

З кожною годиною, які пройшли після офіційного моменту смерті 32-річної Софії Конкіної, дочки відомого актора Володимира Конкіна, подробиці стають все більш дивними і сумними.

Що офіційно відомо

Вчора ввечері, 23 вересня, Соня, як завжди в середу, пішла поплавати в басейн фітнес-клубу Jump. Але до півночі вона додому не повернулася, а її телефон не відповідав.

Володимир Конкін з дочкою
Володимир Конкін з дочкою

Вже після опівночі рідні дізналися, що Софія померла в реанімації Боткінської лікарні, куди її доставили ще ввечері з того самого басейну з діагнозом “утоплення”.

Як могло таке статися? Дівчина була чудовим плавцем, захоплювалася дайвінгом. На думку рідних, вона в принципі не могла потонути, хіба хтось в басейні тримав її за ноги або її оглушили.

Довідка

Володимиру Конкіну зараз 69 років. 39 років він прожив з дружиною Аллою, вони народили трьох дітей – синів-близнюків Ярослава і Святослава і дочку Софію. Але в 2010 році році його кохана дружина померла від раку.

Володимир Конкін з дружиною
Володимир Конкін з дружиною

Всі діти живуть з батьком. 32-річна Софія заміжньою не була, але у неї є 11-річна дочка.

Найвідоміші ролі Конкіна в фільмах «Як гартувалася сталь», «Ати-бати, йшли солдати …» і «Місце зустрічі змінити не можна».

Володимир Конкін в ролі Шарапова
Володимир Конкін в ролі Шарапова

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.