45-річна жінка народила 7 дітей і зберегла фігуру: у чому її секрет?

Багатодітна мама, народила сімох дітей і зберегла струнку фігуру. Американка поділилася секретом.

Хочеться сказати ця молода дівчина, але ні. Цій жінці сорок п’ять років, і вона виховала семеро дітей. Звуть красиву маму Джессіка Енслоу і вона виглядає молодше своїх дітей.

Про всі секрети американка розповідає у себе на сторінці в Інстаграм. Її блог почався після того, як вона народила останню дитину. У Джесіки струнка фігура і не віриться, що у неї 7 дітей. Складно повірити, що вона народжувала хоча б раз.

Джессіка Енслоу
Джессіка Енслоу

Жінка каже, що після першої вагітності дуже розповніла. Той факт, що вона не може вдягнути джинси, ледь не занурив молоду маму в депресію. Джессіка зуміла взяти себе в руки і почала активно займатися спортом.

Спорт їй допоміг і після народження другої дитини. Навіть після 5 і 6 вона знаходила час, щоб побігати на доріжці і виконати легкі вправи.

Спочатку багатодітна мама займалася самостійно фітнесом тільки вдома, а згодом найняла особистого тренера. Також вона стежила за своїм харчуванням. Джессіка рахувала калорії. Але тепер вона знає, скільки їй потрібно їжі і просто дотримується принципів здорового харчування. Спортом займається мінімум два рази на тиждень.

Першу дочку звати Алісія, їй 25 років. Коли Джессіка разом з донькою складно повірити, що вона її мама.

Джессіка з чоловіком і дітьми
Джессіка з чоловіком і дітьми
Джессіка і її перша донька Алісія
Джессіка і її перша донька Алісія

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Дівчина втратила пам’ять після пологів: що робив її чоловік?

Нагадаємо,  я була в шоці, наскільки це все дико: українка розповіла, як Польща готується до коронавірусу.   

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.