Чоловік впорався зі стресом і схуд на 114 кг: результати вражають (ФОТО)

Чоловік заїдав стрес, після того як втратив матір. Його максимальна вага становила 238 кг. Але він зміг взяти себе в руки і схуд.

Чоловік звинувачував себе в тому, що не зміг допомогти матері, яка померла від алкоголізму. 36-річний американець Брок Керроу з Штату Флориди почав заїдати стрес, – повідомляє Daily Mail.

Після щоденного переїдання ваги показували 238 кг.

Така кількість зайвих кілограмів загрожувала здоров’ю чоловіка. Американець зрозумів, що треба щось змінювати або вага його погубить.

Керроу сидів на різних дієтах, намагався знайти тренера. Але багато хто боявся за здоров’я потенційного клієнта, тому відмовляли. Через це він вирішив зробити операцію – рукавну гастропластику, після якої почав займатися фізичними вправами.

 ""

Він тренувався щодня. Зайнявся бойовим мистецтвом джиу-джитсу. У результаті чоловік зумів схуднути на 114 кг.

Мужчина похудел на 114 кг
Чоловік схуд на 114 кг

Зараз він дотримується збалансованого харчування, але іноді дозволяє собі солодке і піцу. Також він планує стати поліцейським.

 ""

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.