Американські діти пробують борщ, млинці і ватрушку: реакція маленьких дегустаторів (Відео)

Іноземні діти пробують борщ та інші страви української та російської кухні.

Яка ж вона різна буває: і солодка, і гостра, і гірка, і кисла. Про їжу можна говорити годинами. Не дарма ж ми так любимо посиденьки за столом і нові страви на свята. Є дуже правильна думка, що у кожного свій смак, у тому числі про їжу.

«Буряковий суп зі сметаною і зеленими штуковинами», – каже маленька дівчинка з Америки. Напевно, ви вгадали що це. Так, це борщ. Для нас це традиційна і дуже смачна страва, але не кожен іноземець може оцінити багатство іншої національної кухні.

Як цікаво дивитися на реакцію дітей, які пробують їжу в перший раз. Наприклад, млинці з червоною ікрою мало хто оцінив. З цього приводу маленький дегустатор сказав: «Мені подобається приготований лосось, а не такий. Мені подобаються дорослі риби».

У дітей прекрасна уява. Червону ікру вони називають соковитими штучками, буряк – рожевою картоплею.

Страв у нашому світі дуже багато. Але скільки б ми не готували, ми завжди в пошуках нових рецептів і смаків. Скільки б ми не подорожували, нам усе рівно хочеться пробувати іноземну їжу.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Коти-піаністи допомагають музикантові грати на синтезаторі (Відео)

Нагадаємо, дівчина зробила весільне плаття із туалетного паперу.         

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.