Як зараз виглядає хлопчик, який народився вагою 7,2 кг?

Цей хлопчик із Америки справжній богатир.

Патриція Кларк знала, що майбутня дитина буде великою. Оскільки в її родині часто з’являлися на світ справжні богатирі, але такого малюка жінка не чекала. Кевін Роберт Кларк народився у 1983 році вагою 7,2 кілограм в Америці.

Кевін Роберт Кларк, 1983 р.
Кевін Роберт Кларк, 1983 р.

Хлопчик тільки народився, а у батьків вже виникли невеликі проблеми. Їм було складно знайти одяг для дитини і ліжечко відповідних розмірів. Кевін згадує: «Головними труднощами було – знайти відповідний одяг і взуття, тим більше, що я швидко ріс. Це було дуже складно, і я постійно потребував одяг».

Кевін Кларк
Кевін Кларк

Уже в дванадцять років зріст хлопчика був за 152 сантиметри. Більшість говорила, що хлопчика чекає спортивна кар’єра. Але спортом він взагалі не цікавився. Його мати і батько завжди підтримували сина і дозволяли просто бути собою. Після того як Кевін закінчив школу, він поїхав на службу в BBC США. Там хлопця чекала робота в поліції.

Зараз чоловікові 37 років, у нього є кохана жінка і собака. Його вага 136 кілограмів і він вище 2-х метрів.

У дитинстві хлопця часто дражнили через його ріст, але зараз усе змінилося. Кевін почав із гумором ставитися до всіх кепкувань і запитань. Коли чоловіка запитують, чи грає він в баскетбол, Кевін Кларк відповідає: «А ви граєте в міні-гольф?».

Кевін Роберт Кларк, його кохана та собака
Кевін Роберт Кларк, його кохана та собака  
Кевін Кларк, 37 років
Кевін Кларк, 37 років

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Американські діти пробують борщ, млинці і ватрушку: реакція маленьких дегустаторів (Відео)

Нагадаємо, 5 порад щодо запобігання болю в коліні.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.