Як зараз виглядає дівчина, яка зробила 50 пластичних операцій, щоб виглядати як Анджеліна Джолі

19-річна дівчина з Ірану Сахар Табар зробила більше 50 пластичних операцій, щоб стати схожою на голлівудську актрису Анджеліну Джолі.

19-річна Сахар Табар все життя була прихильницею голлівудської красуні Анджеліни Джолі. Дівчина настільки любила актрису, що вирішила стати схожою на неї. Від природи зовнішність Сахар не мала нічого спільного з зовнішністю Джолі, тому дівчині довелося лягти під ніж хірурга.

Так виглядала Цукор до пластичних операцій
Так виглядала Сахар до пластичних операцій

Сахар збільшила губи, зробила вилиці ніс і багато інших коригувальних процедур. Загалом дівчина перенесла 50 операцій, щоб стати схожою на Анджеліну Джолі. Також дівчина постійно сидить на жорсткій дієті, щоб бути такою ж худою, як її кумир. При зрості 146 см дівчина важить не більше ніж 40 кг.

Дівчина після пластичних операцій змінилася до невпізнання
Дівчина після пластичних операцій змінилася до невпізнання

Такі шокуючі зміни в зовнішності зробили Сахар по-справжньому знаменитою. Однак популярність була своєрідною: дівчиною не захоплювалися, а скоріше глумилися над нею. У 2018 році в Інстаграмі дівчини було понад 300 тисяч підписників, а її фотографії збирали тисячі коментарів.

Цукор Табар після 50 пластичних операцій
Сахар Табар після 50 пластичних операцій

Підписники в коментарях писали, що операції зробили її схожою на зомбі. Інші ж писали, що молода жінка більше схожа на персонажа з мультфільму Тіма Бертона «Труп нареченої». Зараз аккаунт дівчата видалений, але в Мережі з’явилися одні з останніх її фотографій. Варто відзначити, що зараз Сахар виглядає не так шокуюче.

цукор зараз
Сахар зараз

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.