У дружини Петросяна є молодий коханець, а дідка вона звабила за розрахунком: колишня подруга відкрила таємницю Брухуновой

Історія кохання і одруження давно пенсіонера Євгена Петросяна і його помічниці молодше на 43 роки обростає новими цікавими подробицями.

Жінка, яка не захотіла називати своє ім’я, поділилася з журналістами одного з онлайн видань дуже пікантними подробицями особистого життя Тетяни Брухуновой, яка забрала Петросяна від Олени Степаненко та народила 75-річному чоловікові сина.

Ця жінка назвалася колишньою подругою Брухуновой. Але з того часу, як та вийшла заміж за доларового мільйонера Петросяна, порвала всі відносини з колишнім оточенням і навіть не вітається з колишніми подругами.

Тетяна Брухунова
Тетяна Брухунова

Ну в помсту одна і вирішила видати пару-трійку таємниць скромниці Брухуновой.

Наприклад те, що Петросян – не перший дідок, якого пробувала звабити і одружити на собі Тетяна. Коли їй виповнилося 18 років вона знайшла собі підробіток в команді Петросяна. І поклала око на його особистого директора, 73-річного Юрія Яковича Діктовіча. Той був великий любитель жіночої краси, і швидко завів з Брухуновою інтрижку, а щоб вона завжди була поруч, взяв її в особисті помічниці.

Брухунова
Брухунова

Але час минав, а Діктовіч кидати дружину не збирався і в 2012 році Тетяна переключилася на Петросяна, який жив з Степаненко і не думав її кидати.

Петросян і Степаненко відмінно себе жили
Петросян і Степаненко відмінно себе жили

Діктовіч так образився на колишню коханку, що помер від серцевого нападу. Тетяна так ридала на похоронах, що Петросян розчулився і призначив її на місце покійного в пристойним збільшенням зарплати.

А Брухунова відразу ж всерйоз взялася за Євгена Вагановича, поки таки не затягла його в ліжко, домоглася розлучення і одруження на собі.

За час заміжжя вона стала власницею майна і фінансів на $280 млн і народила спадкоємця на інше незліченне багатство Петросяна, яке включає і нафтові свердловини, і золоті, і алмазні копальні, і немаленьку нерухомість по Іспаніях і Америках.

спадкоємець Петросяна
Спадкоємець Петросяна

Але найцікавіше навіть не те. А що останні 6-7 років у Брухуновой був і є таємний коханець. Це неодружений чоловік її віку, з яким заміжня жінка і тепер час від часу зустрічається. Колишня подруга заявила, що напевно чекають не дочекаються, поки Тетяна стане вдовою …

Де тут правда, складно сказати, але як то кажуть диму без вогню не буває. Все це підтвердив і куплетист Михайло Вашуков, який був свідком всіх старань чіпкою Тетянки знайти собі заможного, але дуже похилого чоловіка.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.