Молитви про труднощі вибору лікування та діагностики невиліковної хвороби

Господи, підійміть мене з моєї біди.

Молитва подяки для вихователів

Милосердний Бог, дякую Тобі за те, що, оскільки у мене немає сил піклуватися про себе, Ти служиш мені руками та серцями інших. Благослови цих людей, щоб вони могли продовжувати служити тобі та радувати тебе всі свої дні. Амінь.

Молитва розради в Бога

Боже, ти моя допомога і розрада. Ти притулок і оточили мене такою ніжною любов’ю, що я можу знати твою присутність зі мною зараз і завжди. Амінь.

У запустінні

О Боже, чому ти мене покинув? Хоча ти сховав своє обличчя від мене, все ще від цього жахливого і порожнього місця, я взиваю до тебе, обіцяв мені, що під ним твої вічні руки. Амінь.

Після втрати вагітності

О Боже, що зібрав сльози Рахілі над її втраченими дітьми, почуй тепер мою / нашу скорботу і горе з приводу смерті мого / нашого очікуваної дитини; в темряві втрати простягни мені / нам силу твоєї руки та нову впевненість у своїй любові; через свої власні страждання і воскреслого Дитятка Ісуса. Амінь.

Або при необхідності

Святий Боже, я шкодую, що у мене не було сил утримати, перенести та зростити нове життя, яку Ти послав. Підніміть мене з моєї біди. Наповни моє сумне серце. Відроди мою надію. Прийміть дитину, якого я повертаю до вас в обійми вашої милості, по якій я теж сумую. Амінь.

Для діагностики невиліковної хвороби

О Боже, тільки Ти вважаєш мої дні. Допоможіть мені сміливо дивитися в кінець моєму житті в цьому світі, вірячи у своє життя в наступному. Подорожуйте разом зі мною до мого незвіданого горизонту, куди раніше ходив Ісус, мій Спаситель. Амінь.

Для важкого вибору лікування

Господи, в Гефсиманії ти робив страхітливий вибір. Будьте зі мною зараз, коли я борюся з жахливим вибором лікування, яке обіцяє великий дискомфорт і не дає ніяких гарантій довгострокового щастя. Допоможи мені дізнатися, що ти поблагословив мій вибір для мене і, добрий Спаситель, будеш моїм супутником на шляху. Амінь.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.