Сильна молитва на початок дня від страху і занепокоєння

Господи, я знаю, що моє життя далека від досконалості, допоможи мені в цей день.

Я люблю тебе, і ти мені потрібен сьогодні.

Я знаю, що ти всемогутній, що ти Володар і що для тебе немає нічого надто складного.

Проте сьогодні я все ще борюся з занепокоєнням і страхом, все ще несучи тягар, що залишився з учорашнього дня. Важко позбутися цього, хоча я відчайдушно намагаюся залишити це повністю в ваших руках.

Будь ласка, зніміть всі, що обтяжує мене, прямо з плечей і з важкого серця, і дайте мені спокій, який можете дати тільки ви. Я знаю, що ти дбаєш про мене, і твої вуха відкриті для моїх молитов. Я знаю, що ти розумієш мою боротьбу, і ти бачиш, де я, навіть в ті дні, коли я відчуваю, що ніхто не помічає. Зберігайте моє серце і розум у вас сьогодні, коли я розмірковую над вашими словами та істиною.

Я хочу знайти в тобі свою радість і силу сьогодні. Я вибираю ходити в любові. Я вважаю за краще дивитися на тебе і геть від всієї боротьби та хаосу цього світу.

Я віддаю перевагу твій спокій неспокою. Я віддаю перевагу доброту поспіху. Я віддаю перевагу прощення роз’єднаності та образ. Я віддаю перевагу вашу наповнену Духом силу покладатися на свої власні сили та здібності.

 ""

Я знаю, що моє життя далека від досконалості, і ворог не захоче нічого, крім як схопити мене прямо перед тим, як я вийду за двері. Але я вірю в вашу істину, і в моєму житті є Ісус, і тому у мене є все, що мені потрібно, щоб жити вільно і з надлишком в цей самий день.

Господи, відкрий мої очі, щоб побачити силу у Твоєму Слові. Відкрий мені вуха, щоб знати, що ти говориш.

Наповни мене своїм Святим Духом і притягну мене ближче до свого Присутності. Поговори зі мною і покажи мені свої шляхи, Господь. Допоможи мені дізнатися твій голос понад усе. Я люблю тебе і потребую тебе сьогодні. Дякую за вашу величезну милість.

В ім’я Ісуса, Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.