Молитва про внутрішній світ, від страху і дратівливого поведінки

Господи, я не можу впоратися з цим самостійно.

Господи, мені потрібна твоя спокій – душевний спокій, який залишається зі мною вдень і вночі та впевнено каже проти вітру. Успокой мій неспокійний дух, Господь, все нападники «якщо тільки» і «а що, якщо» наповнюють мене непотрібним занепокоєнням.

Я знаю, що довіра – важлива частина світу, і що страху немає місця в моєму житті. Більшість речей, про які я турбуюся чи боюся, навіть не відбувається.

Отже, я заявляю про свою довіру до вас. Я знову відпускаю кермо влади своїм життям і прошу вас взяти все під контроль. Можливо, мені потрібно молитися цієї ж молитвою кожен день, але я втомився від божевілля життя, яке залишає моє розклад і мої думки без будь-яких кордонів.

Мені потрібно більше тебе, Господь, і менше мене. Я здаюся і визнаю: я не можу контролювати людей, плани або навіть всі свої обставини, але я можу віддати це вам і зосередитися на вашій доброті.

Спасибі сьогодні за кожен хороший подарунок, який ви зробили, за кожне благословення, яке ви відправили, за все прощення, якого я не заслужив і, так, за кожне випробування, яке ви допустили в моєму житті. Ви витягаєте користь з будь-яких обставин, якщо я тільки відпущу і повірю вам. Я знаю, що коли я молюся і дякую замість того, щоб турбуватися, ви обіцяли, що я зможу випробувати світ, що перевершує всяке розуміння.

Це твій вид спокою, Господь. І це те, чого я прагну. Коли б я не відчував стрес, тривогу або страх, допоможи мені не забути бігти до тебе. Ти єдиний, хто може заспокоїти мої страхи та покласти край моєму дратівливої поведінки.

Я знаю, що в дрібницях або у важких справах ти не тільки даси мені спокій, Господи, ти будеш моїм світом.

І коли я буду наближатися до вас – в молитві, в читанні вашого Слова, в допомоги іншому, в тому, щоб відвернутися від себе, – ви будете там, близько та особисто.

Я не можу впоратися з цим самостійно, Господь. Чи будете ви говорити світ і заспокоювати мої бурі, або тримайте мене за руку, поки ми разом пройдемо через них?

Принесете ви в моє життя підбадьорливу мудрість тих, хто пережив подібні часи? Дякую пане. Я тобі довіряю.

В ім’я Ісуса, Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.