Молитви про очікування і приведення в порядок свого життя

Батько, я хочу жити життям послуху Тобі.

Молитва в очікуванні

Батько, можу я бути чесним?

Я втомився чекати. Очікування важке, хворобливе, обтяжлива.

Але я знаю, що навчитися добре чекати – прекрасне, освячує і вселяє надію справу. Так що допоможи мені почекати.

Допоможи мені триматися за тебе, поки я чекаю. Будь ласка, Господь, дозволь Твоєму світу царювати в моєму серці. Допоможи мені жити зі своєї ласки кожен день цього очікування. І допоможи мені принести тобі славу, поки я з нетерпінням чекаю. В ім’я Ісуса, амінь!

За мир замість війни

Батько, я хочу жити життям послуху Тобі. Зроби мене знаряддям Твого миру. Навчи мене любити навіть своїх ворогів.

Дай мені сили вести світ, коли я дійсно хочу вести війну. Сьогодні я хочу віддати свою вперту волю до Тебе. Я складаю свою емоційну зброю і вибираю світ. Слався в моїх відносинах, Батько.

В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про безлад в життя

Господи, іноді я не можу впоратися з життям. Замість того щоб відчувати вдячність, я відчуваю себе угрузлим у відповідальності за все, що Ти мені дав. Я хочу прожити Твою любов, але мене охоплює розчарування, ревнощі або занепокоєння.

Я хочу стати ближче до Тебе, але на практиці я дуже втомився, або мені нудно, або я зайнятий. Обставини рідко бувають ідеальними.

Я знаю це. Але я також знаю, що єдине, що робить життя стоїть, – це жити з Тобою. Покажи мені, як молитися, коли справи йдуть не ідеально.

Покажи мені, як відкинути всю тяжкість, гріхи та емоції, які мене плутають. І демонструйте мені кожен день реальність того, що якщо я буду проводити з Тобою час, все буде краще.

Я стану краще. Амінь.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.