Молитви, щоб замінити страх вірою і за розраду в житті

Батько, сьогодні я вирішую зустрічати свої страхи молитвою і хвалою.

Бути миротворцем

Дорогий Господь, дякую Тобі за те, що зробив можливим світ в будь-яких обставинах. Спасибі за те, що любите нас так сильно, що послали Свого Сина, щоб зробити світ реальністю по цей бік небес. Дозвольте мені бути миротворцем в моєму домі та поза його стінами. В ім’я Ісуса, амінь.

Моліться, щоб обміняти страх на віру

 ""

Батько, сьогодні я вирішую зустрічати свої страхи молитвою і хвалою. Я передаю Тобі свої сумніви та вибираю ходити вірою, а не видінням. Наповни моє серце і життя Твоїм миром і допоможи мені пережити ці непевні часи з Твоєю силою і міццю.
І ті речі, з якими я нічого не можу вдіяти, Господь, Твої. Спасибі за мир в моєму житті. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва розради

Господи, молюся за тих, хто читає цю статтю. Батько, спасибі, що дав мені слова з Твого Слова. Спасибі, що зробили нас людьми, яким потрібні інші люди. Я молюся прямо зараз, щоб ви обійняли тих, хто страждає. Дайте їм знати напевно, що ви Бог всього розради. І дозвольте їм відчути вашу присутність як ніколи раніше. Так що одного разу вони можуть передати це іншим. Я молюся про це в дорогоцінний і святе ім’я Твого Сина. В ім’я Ісуса, амінь.
Моліться більше, – заспокойте свій розум і зніміть занепокоєння і стрес за допомогою цих молитовних слів.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.