Кращі молитви для зняття проклять поколінь

Святий Дух, очисть кожне прокляття, яке передавалося в нашій родині з покоління в покоління.

Багато людей живуть в рабстві гріхів, даних ним їх предками.
Це може тривати протягом декількох поколінь, поки не буде знайдено покаяння. Ось кілька чудових молитов про зняття проклять поколінь, які допоможуть вам стати на шлях зцілення від злочинів поколінь.

Молитва звільнення від прокляття

Могутній Бог, Христос прийшов заради свободи. Я викуплений від прокляття. Я твердо стою в цьому вірші та молюся, щоб кожне прокляття поколінь в моїй лінії не мало над мною влади.
Я молюся, щоб кожне сказане, написане або передане мені прокляття було зруйновано кров’ю Ісуса. Бідність, хвороби та сімейні ідоли – не моя доля. Я вибираю ходити у свободі, яку Христос купив для мене. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва сповіді

Праведний Спаситель, я смиренно приходжу до тебе сьогодні, щоб сповідати гріхи, які мої предки і я зробили проти тебе. Ми не послухалися вашого слова, і в результаті ми відкрили двері для диявола, щоб посилити прокляття поколінь в нашій родині. Господи, прости нам всі ці гріхи. Нехай кров твого Сина, Ісуса, очистить нас від усіх гріхів, які ми зробили проти тебе.
Святий Дух, очисть кожне прокляття, яке передавалося в нашій родині з покоління в покоління. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.