Молитви від страху, про спокій та даруванні надії в життя

Господи, зруйнуйте всі твердині страху і невпевненості в моєму розумі та наповніть моє серце своєю досконалою любов'ю.

Молитва від страху

Всемогутній Бог, Твоє слово говорить, що ми ведемо війну не проти плоті та крові, а проти злих сил в небесних місцях. Господи, якийсь час я борюся з обтяжувальними думками. Диявол продовжує будувати твердині в моєму розумі, нападаючи на мене з жахливими думками та сумнівами. Визволь мене від цих атак.

Зруйнуйте всі твердині страху і невпевненості в моєму розумі та наповніть моє серце своєю досконалою любов’ю, щоб я міг стати хоробрим і сильним, щоб протистояти брехні ворога. Нехай твоя зцілювальна сила наповнює мій розум, щоб я міг перемогти депресію. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва про спокій і надії

Небесний Батько, ти сьогодні та навіки той же. Дякую за вашу вірність нам. Господь, я смиренно приходжу до Тебе, щоб попросити Тебе зцілити мій розум і серце від минулих болів і ран. Виліковний моє розбите серце і допоможи мені пробачити та відпустити. Я відкладаю всі свої розчарування, тривоги та погані спогади, дозволь своїй любові утішити мене.

Нехай я знайду я спокій і надію в моїй біді. Я вірю і молюся в ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про силу воскресіння

Батько, ти моя сила, постійний помічник у важкі часи. Господи, скажи втомленим і обтяженим прийти до Тебе, і вони знайдуть спокій. Батько, я обтяжений хворобами та недугами. Ворог атакує мене однією хворобою за одною.

Господь, нехай сила воскресіння, воскресив Ісуса з мертвих, оживить кожну мертву клітину в моєму тілі. Нехай він зніме біль, і я зможу почати насолоджуватися хорошим здоров’ям. Я вірю і молюся в ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".