Молитви, які дають силу коли ви в розлуці зі своєю сім’єю і нізвідки чекати допомоги

Дайте мені сміливість жити без структур підтримки, до яких я звик. Допоможи мені не впадати у відчай, а пригорнутися до Тебе, мій Небесний Отець.

Молитва подяки за силу

Ісус, мій Спаситель, Ти моя міцна основа і моя опора. Ти ніколи не втечеш і не покинеш мене. Я завжди шукаю притулку в Тобі та знаходжу свою силу в тіні Твоїх крил. Ви всемогутні та могутні. Я буду хвалити Тебе всі свої дні.

Завдяки Твоєму Духу в мені та Твоїм обіцянкам бути зі мною знову і знову, я знаходжу нові сили. Спасибі Ісус. Амінь.

Молитва про силу

Господь Бог мій Батько, ти мені потрібен. Господи, мене стримує моя боязкість і страх перед тим, що про мене думають інші. Коли мені потрібно говорити, я мовчу. І через це я відчуваю, що підвела Тебе. Допоможи мені повірити в Тебе і сміливо говорити те, що потрібно сказати. Я прошу набратися сміливості та не дозволяти іншим говорити наді мною.

Будь ласка, звільніть мій страх, що інші не полюблять мене через моїх слів. Дай мені мудрість говорити правдиво і чутливо. Ти мій джерело сміливості та сили. Амінь.

 ""

Молитва про силу в розлуці з сім’єю

Всемогутній Батько, Ти мій вічний Батько, і Ти прийняв мене як Свою дитину через Ісуса Христа. Я знаю свій статус Твого дитини у мене ніколи не заберуть. В цей час, коли я розлучений зі свого земною сім’єю, я звертаюся до Тебе за розрадою і силою.

Дайте мені сміливість жити без структур підтримки, до яких я звик. Допоможи мені не впадати у відчай, а прилинути до Тебе, мій Небесний Отець. Амінь.

Молитва про силу родини

Небесний Батько, я дякую Тобі за мою сім’ю і неймовірне благословення, яке вони приносять мені. Я прошу всіх нас, щоб Твоя любов зміцнила нас, щоб об’єднатися разом в будь-яких обставинах.

Дайте нам сміливість поставити один одного перед собою і не розколотися через конфлікт. Ви потрібні нам у всіх аспектах нашого сімейного життя. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про відродження сили

Всемогутній і Вічний Бог, дякую Тобі за Твій Дух в мені. Господи, наповни мене заново Твоїм Святим Духом. Даруй мені силу духу жити по Духу і відзначати своє життя залежністю від Тебе.

Попри те, що ці часи виснажують мою енергію і виснажують мою рішучість, Ти відновлюєш мою душу, перебуваючи у Твоєму Дусі. Дякую Тобі за те, що Ти послав Свого Духа і що це привід для моєї радості. В ім’я Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.