Молитви про відновлення справедливості та захисту вас від поганих обставин

Боже, я заздалегідь дякую Тобі за перемогу в суді! Хвалю Тебе, тому що знаю, що Ти повернеш мені ще більшу честь і ще раз втішиш мене.

Молитва про справедливість

Святіший, почуй мою молитву про справедливість, послухай мій крик про допомогу! Я молюся, щоб Ти звернув увагу на мою молитву, тому що вона виходить з щирого серця. Оголосіть мене невинним, бо ви знаєте тих, хто чинить правильно. Ви бачите моє серце і знаєте ситуацію.

Я молюся про перемогу в суді прямо зараз, молюся, щоб ваги зважувалися в мою користь. Я молюся про Боже дотику від Тебе в моєму судовій справі. Амінь.

Молитва Богу як моєму судді

Алілуя моєму могутньому Захиснику! Візьміть моя справа, мій і мій Господь. Оголосіть мене «невинним», Господи Боже мій, бо Ти даєш справедливість. Я оголошую справедливість над своїм становищем, оголошую перемогу в суді.

Я знаю, що Ти контролюєш все, в тому числі та цей випадок, тому я молюся, щоб у Тебе був свій божественний спосіб вплинути на результат. Я молю, щоб Ти показав судді мою невинність. Амінь.

 ""

Молитва про репутацію

Боже, я заздалегідь дякую Тобі за перемогу в суді! Хвалю Тебе, тому що знаю, що Ти повернеш мені ще більшу честь і ще раз втішиш мене. Я молюся проти всього, що встановлено для того, щоб я програв судову справу. Я проголошую перемогу в залі суду.

Я заявляю про відновлення моєї репутації та душевного спокою. Я не програю, тому що Ти борешся в моєму кутку. Амінь.

Все в твоїх руках Господи – Молитва

Всемогутній, я приходжу до Тебе, співаю від радості, тому що Ти моя скеля, і Ти принесеш мені успіх в цій судовій справі. Я входжу у Твою присутність з подякою, бо Ти мій великий Бог і Цар над усією земною владою. Все в ваших руках, в тому числі та результат цієї справи.

Я поклоняюся Тобі та схиляю коліна перед Тобою, мій Творець, бо Ти мій Бог, і я перебуваю під Твоєю турботою. Дякую Вам, що моя справа буде розглянута справедливо. Амінь.

Господи, нахиліться, щоб послухати мою молитву

Боже надії, почуй мою молитву. Послухайте мою благання про допомогу – Не відвертайтеся від мене у важку хвилину. Нахилися, щоб послухати, і дай мені відповідь швидше, тому що я кличу до Тебе.

Моє серце болить, і я втратив апетит через цю судової справи. Я лежу без сну ночами, гадаючи, чи винесе суддя рішення в мою користь. Мої противники глузували з мене і проклинали мене, і сльози текли по моєму обличчю. Встань і помилуй мене, молю. Допоможи мені, як Ти обіцяв. Амінь.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.