Молитви про зцілення хворих членів сім’ї, друзів, а також про прощення гріхів

Господь - Ти віддаєш наказ про зцілення і порятунку нас від вірної смерті.

Молитва про зцілення хворих членів сім’ї та друзів

Господь Ісус, спасибі, що любиш [ім’я людини, яка потребує зцілення]. Я знаю, що Ти ненавидиш те, що їхня хвороба робить з ними та мною. Я прошу, щоб Ти зцілив цю хворобу, щоб у Тебе було співчуття до одужання від усіх хвороб. Твоє слово говорить в Псалмі 107: 19 – 20, що, коли ми закликаємо Тебе до Вічного, Ти віддаєш наказ про зцілення і порятунку нас від вірної смерті. У Біблії я читав про чудесне зцілення і я вірю, що Ти все ще зціляєш таким же чином і сьогодні.

Я вірю, що немає хвороби, яку Ти не можеш вилікувати після того, як Біблія говорить про те, що Ти воскрешаєш людей з мертвих, тому я прошу Твого зцілення в цій ситуації. Я також знаю зі свого досвіду життя на землі, що не всі зцілюються. Якщо це станеться і зараз, тоді будь добрий до мого серця, допоможи мені зрозуміти Твій план і допоможи мені радіти небесам. Боже, я дякую Тобі, що [ім’я людини, яка потребує зцілення] належить Тобі та що Ти контролюєш все, що відбувається від нашого першого вдиху до нашого останнього подиху. Амінь.

Молитва про зцілення болю

Батьку, допоможи мені знову зосередитися на Тобі. Я знаю, що мені потрібно перестати думати про мої рани та розчарування. Допоможи мені бути вірним в молитві та вселити в себе надію. Нехай Святий Дух спрямовує, втішає і зміцнює мене. В ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва про прощення

Дорогий Бог, я прошу вибачення за мій гріх. Я ______________ (що ви зробили), який був гріхом проти Тебе, а також гріх проти __________ (кого ви образили). Будь ласка, допоможи мені відмовитися від цієї поведінки. Я почну ________________ (як ти змінишся) замість того, що я зробив. Будь ласка, прости мене і допоможи мені вирости в моїх відносинах з Тобою і _________, (людина, який я завдав болю). Дякую за Твою любов і милосердя. Спасибі, що пробачив мені і вирішив забути мій гріх. В ім’я Ісуса, Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.