Молитви, щоб змінити ситуацію у вашій важке життя. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, я приходжу до Тебе наповнений емоціями. Будь ласка, візьміть моє життя під контроль і змініть ситуацію, з якою я зіткнувся. Я не можу зробити це в поодинці.

Молитва про створення дива

Господи, я знаю, що з Тобою немає нічого неможливого. Цей світ сповнений сумнівів і страхів, але з Тобою поруч зі мною я знаю, що все можливо. Я повністю вірю, що Ви можете втрутитися в цю ситуацію і зробити неможливе. Я стою на колінах і прошу дива небес. З покорою і вдячністю в душі прошу Тебе.

Я не заслуговую Вашої допомоги, але, будь ласка, використовуйте Свою святу силу і дайте мені потрібні чудові відповіді. Ти, Боже, тільки Ти можеш мені допомогти. Дякую за милість і благодать. Я прошу про це в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про зцілення

Милостивий Отець, будь ласка, наповни моє тіло Твоїм Святим Духом і дай мені оновлення життя. Принеси зцілення туди, де воно повинно бути знайдено, і дай мені сили пережити цей важкий час в моєму житті. Використовуйте Твої праведні слова, щоб сприяти гарному самопочуттю, здоров’ю та життєву силу мого тіла і розуму.

Візьміть мої думки у свої руки та наповніть їх позитивом і оптимізмом. Віднови мене і звільни мене від цих ланцюгів, які тягнуть до моїх ніг. Зніми це важкий тягар з моїх плечей і вдихни солодкі пісні благодаті в мою душу. Я молюся в ім’я Твого Сина. Амінь.

 ""

Молитва “Зміни моє ситуацію “

Бог Всесвіту, я приходжу до Тебе наповнений емоціями. Будь ласка, візьміть моє життя під контроль і змініть ситуацію, з якою я зіткнувся. Я не можу зробити це в поодинці, і мені потрібно, щоб Ти взяв на себе відповідальність. Господь, я хочу взяти тебе за руку і слідувати за Тобою. Мені потрібно, щоб Ти пішов першим, і я буду використовувати Твої кроки, щоб рухатися вперед.

Мені потрібно, щоб Ти керував цією ситуацією, тому я знаю, що іду Твоєї досконалої волі. Я хочу, щоб все змінилося в порівнянні з тим, як воно є зараз, і тільки Ти можеш здійснити цю зміну. Покажи мені напрямок і шлях мого життя. Я молюся в ім’я люблячого Ісуса. Амінь.

Молитва про диво в любові

Дорогий Небесний Отець, я знаю, що любов найважливіше. Я не хочу втрачати ці відносини, які так дороги моєї душі, і мені потрібно, щоб Ти допоміг моєму серцю. Клопотати про диво. Допоможіть нашим відносинам залишатися міцними та наповніть їх добротою і розумінням. Зберігайте любов, яка у нас є між нами, щільно сплетеними навколо Твоїх основ, щоб наші думки завжди були зосереджені на Тебе.

Використовуйте Свою могутню силу, щоб панувати над нашою любов’ю і зберігати її сильною. Будь ласка, налийте шари чудесного втручання, щоб те, чим Ти нас благословив, тривало вічно. Я молюся в ім’я дорогоцінного Ісуса. Амінь.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.